У зв'язку з епідемією короновіруса, носіння захисної маски для обличчя стало необхідністю. Тому захисна маска для обличчя стала одним з головним елементом гардеробу для всіх українців. Але для багатьох компаній це нововведення в повсякденне життя можна розглянути, як відмінний рекламний носій для нанесення своєї реклами. 

Одним з головних переваг даного рекламного носія є те, що реклама на масках завжди знаходиться приблизно на рівні очей того, хто її може бачити. Тобто вона завжди залишається на самому видному місці. Для цих цілей чудово підійдуть захисні маски для обличчя з натуральної бавовни. Вони м'які на дотик і добре прилягають до обличчя, а найголовніше те, що після використання її, всього лише, потрібно випрати і попрасувати, і вона знову готова до використання. Таким чином, маска з принтом дозволяє не тільки сповільнювати поширення вірусів, але і популяризувати певні товари, послуги або просувати торгову марку на ринку. 

6 квітня 2020 року Кабмін ухвалив, що відвідувати громадські місця без респіраторів або маски заборонено і відразу після цієї постанови ми маємо новий рекламний носій - захисна маска для обличчя, яка вводить в країні нову антивірусну моду. З цього дня реклама на міських стала невід'ємною частиною нової, антивірусної моди. Багато підприємців і приватні компанії відразу стали налагоджувати виробництво масок, а деякі з них стали пропонувати нанесення друку на маски для обличчя.

30 березня, Глава уряду України Денис Шмигаль зазначив, що виробництво медичних масок в Україні збільшилася до 800 000 на добу, але цієї кількості все одно недостатньо, тому Україна замовляє медичні маски в Китаї. Ці дані не враховують багатьох дрібних виробників, які зараз виготовляють захисні маски для обличчя.

У нас можна купити захисні маски для обличчя в Києві (Україна) оптом. Захисна маска для обличчя (маска з принтом) за вигідною ціною зі складу в Києві.