У мережі Інтренет з'явилися статті про те що деякі медичні установи України закуповують маски за ціною значно вище середньоринкової. Наприклад, кореспондент Української Служби Інформації (УСІ Одеса) з посиланням на сайт закупівель Prozorro, що одеська дитяча міська поліклініка № 1 вирішила купити медичні маски оптом за 19 гривень за штуку.

медичні маски оптом

Під час, коли вищевказана дитяча лікарня здійснювала закупівлю, медичні маски оптом купити можна було значно дешевше. Наприклад, станом на 22 квітня навіть роздрібна ціна медичних масок в деяких аптеках Києва була 12 грн за маску і мала тенденцію до зниження роздрібної ціни. Тому ми вирішили зробити огляд того, де можна купити медичні маски оптом в Києві і в інших містах нашої країни за найоптимальнішою ціною. Ця інформація може виявитися досить корисною для людей, які приймають рішення про закупівлі медичних масок.

Перш за все, в якості самої першої дії необхідно відкрити пошуковик Google і написати пошукову фразу - "Купити медичні маски оптом". За результатами пошукової видачі, продзвонити по організаціям з першої десятки видачі і поцікавитися ціною при оптовій закупівлі масок. Далі, відвідати інтернет-каталоги Флагма, Пром.уа, де також представлені компанії пропонують всілякі товари, в тому числі і медичні маски. Не зайвим буде і подивитися ціни на медичні маски на сайті OLX, де багато компаній також пропонують свої товари до продажу.

Таким чином, ми бачимо, що існує маса способів того, як зробити так, щоб ціна на медичні маски була у відповідності зі середньоринковою ціною на цей товар. Залишається сподіватися на те, що при прийнятті рішення про ціну закупівлі того чи іншого товару чиновники і ті хто приймає рішення будуть керуватися саме таким або схожим алгоритмом. І тоді, оптові закупівлі товарів в нашій країні перестануть створювати інформаційні приводи для журналістів і не будуть ставати предметом розслідувань різних правоохоронних структур.