Друк на медичних масках зараз стала особливо актуальна. Дуже часто різні медичні установи і приватні клініки розміщують на масках свої назви та логотипи організацій. Фармакологічні компанії також стали враховувати цю тендецію і теж стали замовляти друк на захисних масках з назвами своїх лікарських препаратів. Такий підхід з боку фармацевтів спрямований на збільшення лояльності до своїх препаратів і підвищення впізнаваності своїх брендів.

Замовити друк на медичних масках в Києві ви можете для співробітників різних медичних установ, салонів краси, ветеринарних клінік, дитячих садів і хоспісів. Крім різних медичних установ, друк на медичних масках також широко затребувана в ресторанному бізнесі і закладах громадського харчування всіляких форматів.

Медичні маски з нанесенням логотипів і зображень є дуже хорошим рекламним носієм і багато рекламних компаній взяли цей факт собі на озброєння і з великим успіхом успішно використовують цей носій при проведенні різних рекламних акцій.

Наша компанія здійснює друк на медичних масках оптом з використанням найякіснішого друкарського обладнання з застосуванням найбільш стійких барвників, для того щоб нанесення не псувати при негативному впливі зовнішніх факторів і сонячних променів. Для того щоб, не псувалося нанесене зображення на медичних масках, ми рекомендуємо гладити маску тільки з виворітного боку.

Щоб розуміти вартість друку на медичних масках, ви повинні надіслати свій готовий макет логотипу або другованого зображення у векторному форматі на пошту нашим менеджерам і повідомити планований тираж друку. У нашій компанії Ви можете надіслати свій готовий макет або замовити розробку індивідуального логотипу у наших професійних дизайнерів. Якщо у вас немає готового макету в векторному форматі, ви можете звернутися за допомогою до наших дизайнерів.