Захисні медичні маски для обличчя здатні запобігти поширенню захворювань, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Це одноразове медичний виріб обспечівает своєрідний бар'єр закриває рот і ніс носія вірусу. Важливо розуміти, що медичні маски для обличчя потрібно міняти кожні дві-три години після використання і вони не підлягають будь-якої хімічної або температурній обробці і використовувати повторно. У свзяи з цим, купуючи медичні маски для обличчя ціна питання становить менше, наприклад, ніж респіратор з клапаном або вартість багаторазової маски.

Роблячи вибір між медичною маскою і респіратором ми повинні віддавати собі звіт в тому, яку захист ми хочемо отримати. Хвора людина, кашляючи і чхаючи розбризкує цілу хмару дрібних крапельок слини, а разом з ними розносить і збудників різних хвороб. У такому випадку застосування захисних медичних масок цілком виправдано і знижує ймовірність зараження хворим інших навколишніх. На жаль, багато людей думають, що медична захисна маска  захистить здорової людини, що наділа її, але тут ми жолжни застерегти від цього стереотипу, тому як вона зовсім не призначена для захисту від попадання інфекцій в дихальні шляхи людини, який її одягнув. Тобто, людям, які хворіють на ГРВІ, просто необхідно використовувати медичні маски для обличчя, для того щоб не заразити інших.

У Інтренте є багато рекомендацій про те, як зробити медичні маски своїми руками, але ми рекомендуємо купувати готові медичні маски оптом ціна питання стоїть того. Купуючи медичні маски оптом, ви отримуєте ціну, дивлячись на яку відпадає всяке бажання шити захисні маски самим. Як альтернативне рішення, ви можете купити багаторазові маски для обличчя. Вони також можуть служити бар'єром від подальшого поширення різних вірусів.

Для боротьби з поширенням коронавируса уряд України, як і ряд інших країн, ввело ряд додаткових обмежень, зокрема, був введений "масочний режим". Тому, якщо вам необхідно купити медичні маски для обличчя пропонуємо вам звернутися в нашу компанію.