Друк на еко-сумках, останнім часом, стала однією із затребуваних послуг на ринку рекламного текстилю. Деякі продавці, які при продажу упаковують свій товар в паперові або поліетиленові пакети стали замінювати упаковку на еко-сумки. Це, перш за все, пов'язано з тим, що їх можна прати і вони служать на багато довше звичайних пакетів. А отже, і друк на еко сумках буде працювати довше. Купуючи екосумки на замовлення ми рекомендуємо своїм клієнтам здійснювати тільки ручне прання сумок не раніше ніж через добу після нанесення друку, для більш довгої схоронності свого зовнішнього вигляду, а також надрукованого на ній зображення після подальших багаторазового прання.

Реклама на еко-сумках довела свою результативність при проведенні різних рекламних кампаній і зарекомендувала себе як потужного рекламного носія. 

Завдяки великій рекламної площі, якою володіють еко-сумки, крім логотипу або будь-якого зображення можна розмістити коротку інформацію про компанії, контакти та адресу сайту в мережі Інтернет. Дуже часто, при проведенні різних виставок і конференцій в еко сумки кладуть всілякий роздатковий матеріал - сувеніри, буклети, рекламу. При такому підході, друк на еко сумках підсилює рекламний ефект рекламної продукції, що знаходиться всередині сумки.

У нас ви можете замовити друк на еко сумках оптом в Києві (Україна) за вигідними цінами. Купити еко сумки оптом для нанесення логотипів і проведення рекламних компаній. Ми пропонуємо якісні еко сумки від виробника, вироблені з бязі і двунитки.