Рекламний текстиль пропонує все більш вичерпний вибір, розширюючи ваші маркетингові можливості з кожним днем. Це і численні футболки різного крою і виду, що з'явилися ще на початку 50-х років 20 століття, і жіночі, і чоловічі реглани оптом, які стали сьогодні незамінним предметом одягу для жінок. Більш того, рекламний текстиль надає простір для творчості не тільки в рекламі. Купивши рекламний текстиль оптом, його згодом, можна легко перетворити в приємний і потрібний подарунок.

Сьогодні вражає уяву різноманітність даного товару. Ринок пропонує жіночі реглани оптом будь-яких забарвлень, з зображеннями і без. Індивідуальність і стиль тепер може підкреслити будь-який, надівши свою ексклюзивну футболку. У будь-який час року можна носити цей тип одягу. Головні і незаперечні його плюси такі: по-перше, реглани, толстовки і світшоти дуже практичні, по-друге, в них завжди комфортно.

Зараз кожен може зробити для себе замовлення футболок, регланів і толстовок власного дизайну. При цьому ви будете впевнені, що отримаєте унікальний виріб, яке може зіграти відмінну роль у вашій рекламної кампанії або просто стати улюбленим предметом гардеробу. Для цього достатньо звернутися із замовленням до наших фахівців, які допоможуть підібрати необхідний виріб і допоможуть нанести оригінальний малюнок, логотип компанії або фразу. Вони завжди проконсультують і допоможуть створити щось незвичайне. Фантазуйте і робіть потрібні вам акценти.

Оптові замовлення рекламного текстилю стають все більш поширеними. Найчастіше, одним текстилем замовлення не обходиться, і все більше замовлень включають в себе друк на світшотах Київ (друк на регланах Київ), або на інших виробах. Але не на кожній тканини одне і те ж зображення виглядає однаково вдало. Щоб друк завжди радувала, краще вибрати натуральний матеріал, зокрема бавовна - тоді відкривається більше можливостей у виборі способу друку, а результат залишається стабільним навіть при великих тиражах.

В арсеналі великих фірм футболки, реглани оптом, толстовки і світшоти стали одним з дієвих інструментів реклами. Сьогодні вони з логотипами або девізами - обов'язковий предмет одягу для співробітників магазинів, салонів, ряду підприємств. Також закуповують подібні вироби оптом в якості призів для конкурсів серед клієнтів.

Особлива, фірмовий одяг стає ненав'язливою і барвистою рекламою. У ній зручно працювати, вона приверне увагу оточуючих і ненароком запам'ятовується. Якщо ж така річ виявилася у лояльного клієнта — реклама вашого бренду також пошириться і на його оточення. Витрати на такі рекламних кампаній мінімальні, а ефективність і загальна естетика перевершить всі очікування. Привітні співробітниці в яскравих фірмових жіночих регланах або співробітники в брендованих світшоти, розповідаючи про продукцію, мають у своєму розпорядженні до спілкування і залишають гарне враження. Все це сприяє впізнаваності та підвищення продажів компанії.

Ще в недавньому минулому такі прості і банальні зараз предмети одягу з рекламою фірм зустрічалися рідко, а тепер і керівники, і піар-менеджери оцінили їх ефективність і використовують з великим успіхом.