Світшот — дуже універсальний елемент гардеробу, він може бути як базою образу, так і яскравою акцентної деталлю, особливо, якщо використовується друк на світшоти Київ. Зазвичай, світшоти поєднують з джинсами, але є безліч інших способів носити світшоти. Джинси – це, звичайно, круто і на всі випадки життя підійде, але ж не носити весь час лише їх, навіть якщо вони і підходять під світшоти просто ідеально.

Експериментувати зовсім не страшно. Головне знати, в якій області і з яким предметом гардеробу це робити можна, а з яким не можна. Згодом ви навчитеся відрізняти вдалі поєднання від невдалих і тоді експерименти з гардеробом стануть ще більш цікавими.

Світшот/толстовка + жакет

До світшоту, безсумнівно, підійде жакет. Так, таке поєднання досі здається деяким людям дивним – як так, носити толстовку і піджак? це ж зовсім різні стилі! – але це дійсно виглядає дуже лаконічно і стильно. Однак жакет до світшоти підійде не будь-хто. Будь-образ можна зіпсувати якщо не знати, яка модель підійде, а яка – ні. Крій дійсно відповідного жакета повинен бути простим. Особливо підійде жакет з вельвету. Таке поєднання підійде і для жінок, і для чоловіків. Якщо хочете додати трохи гранджу в образ — використовуйте друк на толстовках Київ, щоб розбавити лаконічний образ яскравою деталлю.

Світшот + плаття

Це поєднання теж може комусь здатися дивним, але це зовсім не так. Світшоти поверх легкого струмуючого сукні буде виглядати чудово, особливо «в комплекті» з кросівками або ботильйони зі шкіри. Не варто боятися цього способу – після першої ж примірки ви зрозумієте, наскільки добре такий контраст працює з будь-якою фактурою. Модель сукні краще вибрати з квітковим принтом, який підійде не тільки під світшоти, але і під шкіряну косуху. Таким чином, дівчина буде виглядати не тільки стильно, але і дуже жіночно.

Світшот/толстовка/реглан + спідниця

До світшоту підійде абсолютно будь-яка спідниця. Дівчина може взяти будь-яку модель, – від плісированих моделей до трикотажних – і світшоти в поєднанні з нею буде виглядати неймовірно органічно. Особливо варто спробувати підібрати до світшоти асиметричну і яскраву спідницю – це буде виглядати незвично і привабливо одночасно. Головне – не боятися експериментувати.

Світшот/толстовка + пальто

Цим чином вже нікого не здивуєш. Але варто пам'ятати, що зіпсувати його – справа хвилинне. Тому існують якісь правила для подібного наряду. По-перше, абсолютно не буде виглядати з пальто світшоти з принтами, декором або стразами (а ще гірше – з усім разом): належна образу лаконічність тут же випарується в небеса. Є одне виключення – лаконічний напис на пальто. Іноді таке поєднання відмінно працює і в рекламі, наприклад, деякі солідні компанії подібним чином одягають своїх співробітників. Реглани оптом купити для співробітників компанії з печаткою або без можна у нас. По-друге, пальто не повинно бути приталеним: толстовка почне збиратися і задиратися, і людина буде відчувати себе незручно. Тому толстовка повинна бути базовою, – одноколірної або з простої невеликої написом – а пальто об'ємним або прямого вільного крою.

Cвітшоти

Як можна побачити, є безліч досить цікавих поєднань, абсолютно небанальних і цікавих. Слід просто відкласти джинси в сторону і дати волю своїй фантазії. Головне – не перестаратися і слідувати вищенаведеним рекомендаціям. Тоді обраний образ буде не тільки барвистим і незвичайним, але ще і відповідним до безлічі випадків.