Друк на регланах КиївВиділитися із загальної маси, створити свій неповторний індивідуальний образ, виділити імідж компанії і навіть висловити життєву позицію допоможе друк на текстилі.

Що таке друк на текстилі?

Нанесення зображення на матеріал за допомогою спеціальних фарб з використанням високотехнологічного друкарського обладнання називається друк на текстилі.

Виконувати простий друк на тканині вміли ще до нашої ери. Першими стали використовувати цю технологію китайці, так як знатні персони любили шити вбрання з кольорової тканини, а не з білою. Майстри навчилися кольорову однотонну тканину робити багатобарвним. Фарбування вироблялося за допомогою пір'я і пензликів, і лише в середні століття стали застосовувати дерев'яні трафарети.

Як змінити імідж компанії, використовуючи нанесення зображення на тканину?

Логотип компанії, нанесений на одяг співробітників, вкаже місце роботи і стане рекламним носієм виробленої фірмою продукції або послуг, що надаються. Для заходів можуть підійти фотографії, ексклюзивні написи, яскраві принти і інша помітна друк на толстовках Київ, друк на регланах, друк на світшоти, друк на футболках чи сорочках «поло». Принтовані вироби допоможуть виділитися в громадських місцях і привернути увагу оточуючих до вашої персони або до співробітників вашої компанії.

Спортивна форма, прикрашена назвою команди та порядковими номерами, виконаними в оригінальній стилі, виділить команду на тлі суперника. Навіть під час звичайних тренувань однакові реглани оптом куплені в нашій компанії і прикрашені символікою команди допоможуть зміцнити командний дух. Більш того, в такому одязі зручно займатися спортом, що є головним при виборі текстилю для активного проведення часу.

Способи нанесення ілюстрацій на тканину.

Шовкографія — відмінний спосіб нанести друк на толстовках Київ, її вибирають при середніх і великих тиражах, оскільки для такої печатки потрібно виготовляти спеціальний трафарет.

Переваги:

  • демократична ціна;

  • яскраві фарби, не блякнуть протягом всього терміну шкарпетки вироби;

  • відносна швидкість виконання замовлення;

  • зображення не тьмяніє при пранні з використанням синтетичних миючих засобів;

Термотрансферний друк — використовується спеціальна трансферна папір, що є носієм малюнка. Папір покривається тонкою плівкою, яка переноситься на виріб разом з малюнком.

Плюси:

  • зображення наносяться на бавовняні і нейлонові вироби (наприклад, парасольки);

  • швидкість виконання замовлення;

  • речі підлягають багаторазово прати.

Мінуси:

  • рекомендовано прати окремо при делікатному режимі прання і температурі не вище 40С.

Комп'ютерна вишивка на одязі — універсальний спосіб нанесення малюнка на будь-які поверхні одягу (в'язані, тканинні, ворсові, махрові). Таке замовлення виповнюється з застосуванням спеціального обладнання — вишивальних машин.

Переваги:

  • широкі можливості при виборі матеріалу;

  • найдовший термін служби виробу в порівнянні з іншими методами текстильного друку.

Серед безлічі фірм, що займаються нанесенням зображення на одяг, ми вибрали найкращих партнерів, щоб наші товари радували вас не тільки якістю тканини і носилося із задоволенням, але і щоб друк трималася довго і не зіпсувала зовнішній вигляд виробу.

Ось, що ми пропонуємо:

  • гнучку систему знижок;

  • короткі терміни виконання замовлення;

  • доставку великих партій товару в офіс.