Вишивка на толстовкахЗагальна тенденція і головний тренд моди в наші дні — практичність і зручність речей. В ідеальний базовий гардероб відмінно вписується толстовка. Ця практичний одяг підходить для прогулянок, занять спортом і щоденного використання.

Ще зовсім недавно, толстовки частіше зустрічалися в списку фаворитів у підлітків і чоловіків, але сьогодні навіть ті, хто активно стежать за модними трендами носять толстовки і впроваджують їх у свій гардероб. Жіночі толстовки можна поєднувати і з спідницями, і з брюками, вони прекрасно поєднуються з сучасною класикою (наприклад, з тренчами або пальто). Тому толстовки сьогодні користуються великим попитом, і якщо ви хочете купити жіночі та чоловічі толстовки оптом, то перш за все вам потрібно вибирати модель, виходячи з її подальшого застосування.

Якщо вибирати толстовку для заняття спортом, то краще купуйте толстовку з легкого натурального матеріалу. Це відноситься не тільки до толстовки, так як при заняттях спортом важливо, щоб одяг дихала і вбирала вологу — це вбереже вас від перегріву і будь-яке заняття пройде комфортніше.

Вибираючи толстовку на кожен день, звертайте увагу на те як вона поєднується з іншими вашими речами. Вона може бути яскравою, з декоративними вставками або базових відтінків, якщо ви хочете точно не прогадати, поєднуючи її всередині гардероба. Якщо ви часто вибираєтеся на природу, краще брати толстовку не Марко квітів, з великими зручними кишенями, з капюшоном, а на більш прохолодну погоду ви можете купити толстовку з щільної теплої тканини.

Вибираючи толстовку, зверніть увагу на якість замку (якщо він передбачений), який не повинен стикатися з підборіддям, не повинен зачіпати прокладочні тканину, а повинен бути щільно вшитий. Купити толстовки оптом Київ високої якості ви можете в нашому інтернет-магазині.

Кишені найкраще, щоб були з вовняними або флісові вставками. Для холодної погоди, краще купити толстовки, у якій капюшон має спеціальні шнурки, які можна затягнути, коли надягнете капюшон і який допоможе зігрітися або захиститися від дощу і вітру.

Тканини, з яких шиють толстовки – це бавовна, лайкра, нейлон, віскоза. Різні моделі, фасони і кольори лежать на полицях нашого складу. Вам треба тільки вибрати відповідну під ваш ритм життя модель.

Чи не можете вибрати толстовку? Зателефонуйте нашим менеджерам і вони порадять найкращий для вас вибір. Крім толстовок оптом, ми також можемо допомогти виконати друк на толстовках Київ. Зверніть увагу, що вид друку безпосередньо залежить від матеріалу виробу, тому краще порадитися з нашими менеджерами, щоб бути впевненим у якості друку і її довговічності. Якщо ви хочете замовити толстовки оптом з печаткою, наприклад, для вашої компанії — відмінним рішенням додати фірмових елементів в уніформу співробітників буде додати вишивку на толстовках. Ми пропонуємо послугу - МАШИННА ВИШИВКА НА ТОЛСТОВАХ , все що вам потрібно для цього — толстовки і векторний файл з вашим зображенням. Це може бути логотип вашої компанії або слоган. До речі, відмінним доповненням до толстовці з вишивкою може стати головний убір, наприклад, бейсболка або кепки з вишивкою. З будь-яких питань щодо нашого рекламного текстилю і друку ви можете зателефонувати нашим менеджерам, які готові проконсультувати вас і запропонувати хороші варіанти за доступними цінами.