толстовки оптом під друкТолстовка — дуже звичний, функціональний і зручний предмет гардероба. Толстовка більше нагадує нам спортивний одяг, але історія виникнення толстовок ніяк не пов'язана зі спортом. Толстовки користуються величезною популярністю, буквально кожен широко відомий бренд не нехтує толстовки і включають їх в абсолютно будь-яку колекцію, незалежно від сезону і не оглядаючись на тренди. У всьому світі це визнана нова класика, ідеальний зразок повсякденного одягу. Як рекламний текстиль, толстовки оптом під друк, і в чистому вигляді користуються попитом протягом усього року. Але влітку, звичайно ж, футболки оптом залишаються більш популярним вибором серед рекламного текстилю. При цьому, толстовки носять завжди і всюди, цей одяг підходить і для занять спортом, і для комфортної шкарпетки в повсякденному житті. Здається, що «толстовкою» називають цей одяг тільки у нас, але це не зовсім так.

Мало хто знає, але слово «толстовка» відоме в багатьох країнах. І за такої, здавалося б, звичайним одягом, ховається цікава і неочевидна історія появи такого предмета гардероба. Неочевидним є те, що ця назва походить від імені Льва Миколайовича Толстого. Природно, первісний вигляд «толстовки» зовсім не був схожий на той зручний базовий варіант, який ми зустрічаємо повсюдно в наші дні. Перш за все, це була вільна сорочка, яку Толстой носив на випуск. Поширення вона отримала серед учнів Льва Миколайовича, і серед них же і почала своє перетворення на шляху до того формату, який ми любимо і носимо. У Франції такий одяг називали blouse à la Tolstoï, у всьому світі вона відома під англійською назвою Tolstoy blouse (або Tolstoy shirt).

Сьогодні толстовки вибирають тоді, коли потрібно утеплитися, а для їх виробництва використовують м'який трикотаж, за яким легко доглядати і в якому можна комфортно провести весь день. Для виготовлення толстовок використовують бавовняний трикотаж, а для більш утеплених моделей може бути використана трикотажна тканина з додаванням ниток поліестеру, віскози і / або лайкри. Також, часто толстовки утеплюють флисом, тоді подклад стає м'яким і приємним на дотик, а толстовка краще утримує тепло. Фліс — хоч і синтетичний, але дуже Різниця у виборі матеріалів впливає не тільки на зігріваючі властивості толстовки. Від тканини також буде залежати подальша друк на толстовках київ. Наприклад, для флісових толстовок не підійде шовкографія як спосіб друку, оскільки флісова тканина — синтетична, а синтетика погано утримує фарбу і нанесення повноколірного друку за допомогою шовкографії стає неможливим. Крім шовкографії, ми можемо запропонувати толстовки оптом купити під сублімаційний друк, термоперенос, термопленку, а також машинна вишивка на толстовках. Ви зможете нанести будь-який векторне зображення на толстовки оптом при будь-якому тиражі в максимально короткі терміни. Залежно від ваших потреб і цілей, наші менеджери допоможуть вам підібрати ідеально підходить виріб з оптимальним складом і допоможемо швидко і якісно підібрати толстовки оптом під друк в Києві.