Stedman GmbH є одним з п'яти найбільших постачальників високоякісного рекламного текстилю в Європі. Завдяки своєму успішному бренду Stedman компанія пропонує широкий асортимент одягу - футболки для друку, толстовки для друку, сорочки поло оптом і іншу повсякденний одяг. Заснована в місті Аахен (Німеччина), компанія має склад в місті Гент (Бельгія). На сьогоднішній день, Стедман має сильну присутність на ринках в 40 країнах.

Stedman - більше, ніж звичайні футболки!

Чи знаєте ви, що бренд Stedman був заснований більше шести десятиліть тому в США? Ще в 1953 році компанія Stedman Manufacturing Company, що базується в Ашборо (Північна Кароліна), почала виробництво спортивного одягу і нижньої білизни для чоловіків і хлопчиків. Через понад 60 років, компанія з гордістю слід по стопах своїх засновників і продовжує розвивати свої ідеї.

OEKO-TEXЧетире основні продукти були представлені на європейському ринку в Парижі 18 вересня 2001 року: Classic-T, Junior Classic-T, Comfort-T і Polo. Портфель продуктів швидко ріс і разом з ним підвищувалася обізнаність про бренд. Сьогодні Stedman є одним з найуспішніших європейських брендів, пропонуючи високоякісну рекламну одяг за привабливими цінами. Рекламна одяг в поточній колекції 2018 року становить 134 моделі для чоловіків, жінок, підлітків і дітей.

Одяг Stedman і всі аксесуари відповідають вимогам стандарту OEKO-TEX® Standard 100. Крім того, компанія здійснює торгівлю відповідно до приписів Ініціативи по соціальному забезпеченню бізнесу (BSCI). Принципи, вимоги та положення вважаються надзвичайно важливими і строго виконуються компанією Стедман і всіма її діловими партнерами.