Футболки з нанесеннямМодні футболки з нанесенням ідеально виражають неповторний стиль і настрій. Вони в міру елегантні, комфортні і йдуть всім без винятку, незалежно від складання. Такі предмети гардероба являють собою компроміс між неформальним одягом і офіційним стилем, тим самим об'єднуючи зручність повсякденного одягу і строгість офісного дрес-коду.

Перетворити звичайний одяг в оригінальний і яскравий наряд дозволяє друк на одязі. Будь-які малюнки, написи, логотипи і навіть фото можливо перенести на улюблену річ. Будь-який виробник запропонує сотні готових варіантів, а можна замовити принт на футболках з власного малюнка або фотографії, тим самим вам гарантований абсолютний ексклюзив і саме той дизайн, який потрібно.

Переваги футболок:

  1.  Нейтральний стиль – підходять і для роботи, і для відпочинку
  2.  Універсальний фасон – красиво виглядають на будь-якій фігурі
  3.  Футболки унісекс – однаково підходять і чоловікам, і жінкам
  4.  За рахунок особливостей крою підходять для будь-якої роботи і спеціальностей: офісних співробітників, обслуговуючого персоналу, керівництва, різноробочих
  5.  Практичність – довго носяться, витримують безліч прань
  6.  Добре комбінуються з іншим одягом

Тільки якісний матеріал

Футболки з принтами традиційно виробляються з бавовни і трикотажу – тканини легені, що дихають і еластичні. При друку фарби глибоко проникають в структуру матеріалу, що забезпечує стійкість і яскравість рісунка.Ткані можуть бути виготовлені з віскози, кулір, Лакост, футера, стрейч-кулір, інтерлок, риба, бавовни з еластаном. Готовий виріб добре тягнеться і тримає форму.

Нанесення друку на футболках

 Для створення принтів слідують тими ж технологіями, якими оформляються звичайні футболки та інший одяг з принтами.

 Зображення наносяться за допомогою:

  1.  термопечать на футболкахЗамовити принт на футболках
  2.  шовкотрафаретний друк на футболках
  3.  сублімація на футболках
  4.  прямий друк на футболках (цифровий друк на футболках)
  5.  флексопечать на футболках
  6.  вишивка на футболках

Кожен метод має власні особливостями і підбирається під створення кожної футболки з нанесенням індивідуально. Використовуючи термопечать на футболках малюнок виходить якісним, стійким до пошкоджень. Яскраві і складні зображення переносяться, зберігаючи всю колірну палітру. Метод підходить для нанесення фотографій на світлі однотонні футболки. Головна перевага термотрансферной плівки - її стійкість до світлового впливу. Готовий малюнок має приємну текстурою і не вигорає на сонці. Техніку застосовують для додавання на одяг написів, логотипів і малюнків.

Простір для самовираження

Перенести на футболок можна будь-зображення. Це можуть бути квіти, символи, написи, абстрактні малюнки і цілі фотографії. Найпопулярнішими мотивами для принтів виступають написи і логотипи.

Де носити футболки з нанесенням?

Відповідь на це питання коротко: всюди. Футболки, як і весь одяг з нанесенням, відмінно виглядають в будь-якій ситуації. Вона дозволить виділитися на тлі однокласників і одногрупників, на відпочинку. Дуже добре підходить для заміських поїздок, екскурсій, побачень і клубів.

Модель з нейтральним і не дуже яскравим малюнком стане симпатичним доповненням до офісного ансамблю в тандемі з брюками або спідницею. І навіть на урочистих заходах все частіше можна зустріти стильні поло замість строгих і офіціозних сорочок.