Сучасна мода не статична, і ми є постійними спостерігачами неминучих її змін. Нові тенденції, віяння моди, задумки різних брендів з їх бажанням виділитися із загальної маси типових товарів, "луки" відомих людей на значущі заходи по всьому світу - і ось обтягуючі сексуальні туніки і сукні змінилися вільними casual-речами в парі з кедами або інший комфортної взуттям на низькому ходу. Сама, мабуть, поширена одяг (особливо влітку) - це, звичайно ж, футболка. Вони бувають самих різних кроїв, стилів, кольорів, з різноманітними принтами, візерунками і навіть з вишивкою. А якщо ви не можете знайти екземпляр з відповідним вам малюнком, у вас завжди є хороший варіант - друк на футболках. Футболки для друку купити можна на спеціальних сайтах, які здійснюють продаж простих однотонних (це важливо) футболок різних розмірів і фасонів: різна довжина рукава, плеча, довжина самої футболки (вони можуть бути досить короткими і відкривати живіт володаря або власниці, а можуть бути довжиною з туніку).

Друк на футболках ціна

Для того, щоб зробити ексклюзивну річ, потрібно пошукати в мережі спеціальну послугу: друк на футболках на замовлення. Таким чином можна отримати саме такий виріб, як ви бажаєте: будь-які слова, картинки і навіть ваші власні малюнки! А якщо ви ще й ілюстратор, - це стане чудовою рекламою своєї творчості.

Друк на футболках ціна

Як часто людей цікавить тільки питання вартості послуги, і якщо сума значна, вони відмовляються від задуманого.

Друк на футболках ціна, як правило, варіюється в залежності від тиражу, компанії або організації, що надає таку послугу. Наприклад, якщо в пошуковій системі Google набрати фразу друк на футболках Україна, то ви побачите, що ціна варіюється від 60 гривень до 300-500 грн за таку послугу. Вартість, звичайно ж, залежить від тканини, на якій буде проводитися друк (біла або кольорова), від обсягу тексту або ж малюнка (формату), що розміщується на тканини і іноді від кольору друку.

Замовити друк на футболках дешево або трохи дорожче - повністю ваша резолюція. Пам'ятайте, що не завжди якісне значить обов'язково дороге.

Вид друку

Якщо вас цікавить прямий друк на футболках – ви сміливо можете звертатися за цією послугою в нашу компанію. Ми виконуємо такий спосіб друку на тканині. Такий спосіб оформлення є нанесення зображень на тканину за допомогою спеціального принтера. Характерною відмінністю такого нанесення є відсутність будь-яких інших носіїв малюнків. Такий спосіб застосовуємо для друку повнокольорових зображень, в тому числі і фотографій. При цьому отримується принт тактильно абсолютно не відчувається.

Тільки пам'ятайте, що для футболки під друк необхідно вибирати однотонну річ, а ось від її кольору буде залежати вартість даної послуги.

Не знаєте, що подарувати близькій людині? Тоді ми йдемо до вас!

Мало хто любить нишпорити по всіх можливих магазинах в передсвятковій метушні і підбирати подарунки, які обов'язково сподобаються друзям і близьким. Ми радимо замовити друк на футболках за власним мотиву зображення або з полюбилася цитатою - фразою, яка може нагадати людині про вас. Така річ обов'язково обрадує улюблених і дуже вдало доповнить гардероб.

Послуга друк на футболках Київ користується великою популярністю. Люди створюють оригінальні образи собі, придумують уніформу своїм співробітникам, волонтерам, членам різних організацій, пишуть на тканини свої гасла і улюблені цитати. Все частіше блогери користуються послугами прінтована футболок для просування певних ідей або ж в якості самореклами. Багато клієнтів відразу хочуть нанести друк на футболках оптом для подання логотипів своїх компаній - і це, треба визнати, досить ефективний маркетинговий хід.

Хочете замовити унікальну річ за вашими власними мотивами? Ось вам невелика інструкція для втілення задумки:

1)   вибираємо сподобався сайт, для того, що купити однотонні футболки. Якщо хочете здешевити послугу, беріть білий колір, якщо немає - весь спектр кольорів у вашому розпорядженні!

2)   купуємо однотонну футболку

3)   шукаємо компанії, які надають послугу друк на футболках Україна (або ж безпосередньо в своєму місті. Наприклад - друк на футболках Київ)

4)   вибираємо за відгуками / особистими уподобаннями найкращу і вперед за новою крутий дрібнички!