чоловічі толстовки оптом

Толстовка давно перестала бути одягом для певного типажу людей, тому вона однаково популярна і для жінок, і для чоловіків. Якщо ви хочете купити толстовки оптом Київ, толстовки з нашого інтернет-магазину будуть однаково добре сидіти і на жінках, і на чоловіках.

Чоловічі толстовки також служать незамінною одягом, і, звичайно ж, ми часто бачимо толстовки саме на чоловіках. Це пов'язано з тим, що чоловіки в більшості випадків вважають за краще вільну, зручний одяг. Особливо у чоловіків популярний спортивний стиль, він дуже зручний для щоденного використання, для активних занять і так далі.

Толстовки для чоловіків виконуються з різних тканин: льон, бавовна, шерсть. У чоловічих толстовках, як і в жіночих, може бути флісовий подклад. Толстовки бувають різних фасонів і стилів: на блискавці, з капюшоном, з великими кишенями, оверсайз крою, зі спущеною лінією плеча.

Як і з чим носити толстовки — вже окрема тема для статті, але якихось певних правил немає, все залежить від вашого стилю і смаку, тому що толстовки підходять для спортивної і щоденного використання одягу. Логічно, що при спортивних заняттях їх носять зі спортивними штанами, а в повсякденному житті ця базова річ відмінно поєднується і з джинсами, і, при вмілому поєднанні, навіть з брюками.

Купуючи толстовку в магазині, потрібно звернути увагу на шов, він повинен бути щільним і рівним. Блискавка не повинна виходити за краї підкладкової тканини.

За розміром толстовка повинна бути вільна, щоб не заважати руху. Також під вільну толстовку ви запросто зможете надіти кілька шарів одягу в холодні дні. Вам буде тепло, а вільний крій сховає утеплюють шари одягу. Приміряйте толстовку і переконайтеся, що кишені зручні, застібки повинні легко застібатися і розстібатися, при надітому капюшоні він не повинен «тягти» за собою спинку вироби і створювати дискомфорт.

Якість толстовки буде сильно впливати на її довговічність, тому ми рекомендуємо відразу купити якісні толстовки. Хороша толстовка може прослужити не один сезон, якщо за нею добре доглядати. Менш якісні вироби можуть не пережити неналежного догляду, і рано чи пізно покриються катишкамі, а при неправильному пранні можуть підстрибнути і стати непридатними до шкарпетці. Але врахуйте, що якість виробу впливає на його ціну, тому, якщо вам потрібні толстовки оптом «на один раз», наприклад, для заходу — у вас є можливість заощадити бюджет і вибрати більш дешеві толстовки. Зазвичай, на толстовках написаний який догляд їм потрібен. Щоб вона прослужила дійсно довго — періть толстовки при низьких температурах, можна навіть використовувати делікатний режим прання.

Якщо ви боїтеся, що ваша толстовка витягнеться після прання і сушіння — ви можете спробувати висушити її в горизонтальному стані. Просто розкладіть її на рівній поверхні, постарайтеся зробити так, щоб на ній не було сильних заломів. При такому способі сушіння, до речі, є додаткова перевага: вам доведеться витратити менше зусиль на подальшу прасування. Зберігайте вашу толстовку в складеному вигляді, щоб вона додатково не деформувалася на вішалці.

Ознайомившись з цими рекомендаціями і ретельно підібравши собі ідеальну толстовку, ви можете бути впевненими в її довговічності і зручності. Якщо ви хочете купити чоловічі толстовки оптом в нашому інтернет-магазині і сумніваєтеся у виборі вироби — зверніться за допомогою в підборі до наших менеджерів. Вони обов'язково вам порадять найкращий вибір серед товарів в наявності і розкажуть все про наших толстовках.