друк на футболкахСьогодні практично неможливо знайти людину, яка не має в своєму гардеробі футболки. Найчастіше, ми бачимо всілякі принти на футболках, які несуть в собі певний інформаційний потік або меседж, а часом дають можливість власнику такої футболки просто самовиразитися.
 
У зв'язку з цим друк на футболках широко стала використовуватися в рекламному бізнесі при проведенні різних програм, пов'язаних з просуванням на ринку чогось. На сьогоднішній день, використання футболок з нанесенням широко використовується в різних рекламних заходах і завдяки цьому друк на футболках стала досить затребуваною послугою.
 
У нашій компанії крім покупки самих футболок, ви можете замовити друк на футболках із застосуванням різних сучасних технологій. Ми здійснюємо наступні типи друку на текстильних виробах:
- термотрансферний друк;
- цифровий друк;
- комп'ютерна вишивка.
Якщо ви хочете купити футболки оптом або маєте інтерес в подальшому нанесенні на них різних зображень або логотипів, дзвоніть нам за телефонами, зазначеними в врехней частини сайту, або відвідайте сторінку контакти і відвідайте наш офіс для візуального перегляду зразків готової продукції. Наша компанія, є безпосереднім імпортером футболок з європейських складів від відомих світових брендів і наш досвід нанесення зображень на текстиль дозволяє реалізовувати будь-які, навіть найскладніші проекти.