Кепки оптомУ цьому сезоні варто відмовитися від звичних і вже порядком набридли крислатих капелюхів. На їх заміну ви можете купити бейсболки, запозичені з великого спорту. Цей головний убір повністю зберігає оригінальну форму, але адаптований дизайнерами так, що може впевнено зайняти своє місце в літньому гардеробі 2014 року у кожної дівчини.
 
Багато брендів в цьому сезоні пропонують купити бейсболки з козирком варіантом головного убору для своїх колекцій. Це стильно, це зручно, до того ж козирок захистить обличчя від сонця, не приховуючи красу вашого волосся під тканиною. Тепер вам не треба робити вибір між гарною зачіскою і головним убором. Головне – не забувайте про засоби для захисту волосся від сонячних променів.
 
З чим носити кепки в цьому сезоні? Практично з усім. Це може бути пляжний купальник з тунікою, брючний костюм вільного крою, сукні з модним квітковим принтом, багатошаровий наряд з шийними хустками і багато інші. Мабуть тільки з діловим костюмом і коктейльних сукнею і шпильками спортивну кепку з козирком надягати не варто.
 
Джерело: fashiontime
 
P.S.Якщо ви хочете купити кепки оптом або бейсболки, звертайтеся в нашу компанію "Антара логістик" і наші менеджери запропонують вам найрізноманітніші варіанти за найвигіднішими цінами.