Бейсболки оптомСеред бейсболок, які будуть представлені у нас на складі, такі моделі як - Roly ATLANTIC, Roly BASICA, Roly NAUTIC. Ці моделі вже добре знайомі нашим постійним клієнтам і отримали не мало позитивних відгуків.
 
Компанія Roly приділяє дуже велику увагу контролю якості товару. Це стосується як сировини так і всього процесу виробництва всіх текстильних виробів пропонованих під цією торговою маркою. Тому купуючи бейсболки оптом ви можете бути на 100% впевнені, що вони зроблені з дотриманням усіх найсуворіших норм якості, в тому числі з дотриманням екологічних норм.
 
Кепки вироблені під цим брендом прекрасно опдходят для подальшого нанесення логотипів і різних зображень. Тому, не дарма вони користуються стійким попитом у компаній, які пропонують друк на текстилі.
 
Бейсболки мають більш широкий життєвий цикл на відміну від футболок. Їх можна носити і влітку в жарку пору, як захист від сонця і в осінньо-весняний період часу. Тому багато компаній вважають за краще купувати саме їх, оскільки ваша реклама буде працювати більш тривалий період часу.
 
Крім того, що у нас ви можете завжди купити бейсболки оптом, ми завжди раді прелдложіть вам і будь-які інші текстильні вироби використовуються в якості рекламного одягу. Футболки, вітровки, куртки, реглани, толстовки, кепки під нанесення - це той асортимент товару на якому спеціалізується наша компанія.