Наприклад, можна купити обладнання для друку на футболках і залучати не тільки постійних покупців і клієнтів, а запропонувати свої послуги компаніям, які регулярно проводять різні рекламні компанії.
 
Але і це ще не все, адже багатьом з нас, хочеться іноді побалувати своїх рідних або близьких оригінальним подарунком, а спеціальний термопрес може перенести будь-яке зображення на футболку або бейсболку. Тобто клієнтам можна навіть запропонувати знижку при замовленні на друк двох предметів.
 
Принцип нанесення може бути як за допомогою сублімації, так і за допомогою щелкографіі, і те й інше зображення не линяє, і що важливо не тріскається на відміну від інших прогумованих аплікацій від частих прань.
 
Для того щоб перенести зображення на футболку за допомогою сублімації досить закупити термопрес, спеціальний принтер і папір. А від клієнта потрібно фотографія коханої людини і схвалення кінцевого дизайну. Після того як малюнок буде готовий, досить його надрукувати на принтері і перенести на тканину.
 
Таким же чином можна друкувати різні зображення не тільки на футболках, а й на будь-який бавовняної тканини без домішок синтетики, будь то покривало або скатертину.
Ну а якщо обсяг роботи, а точніше партії футболок або бейсболок досить об'ємний то в цьому випадку економічніше використовувати метод шовкографії, це швидше і відповідно дешевше для клієнта.
 
При цьому методі можливо використовувати один шаблон кілька разів, що зменшує витрати на витратні матеріали. А якщо ще і квітів в малюнку не більше трьох, то тоді друк виходить майже миттєвою.
 
Джерело: Рев'ю ТЛТ
 
P.S. Ми пропонуємо друк на футболках в Києві найпередовішими технологіями і за найоптимальнішою ціною. В наявності великий ассотрименту футболок від відомих торгових марок.