Чоловічі футболкиУ серії фотографій, зроблених дуже по-американськи, на тлі цегляної стіни, показується, як слід і як не слід носити п'ять базових елементів чоловічого гардероба - годинник, окуляри, футболки, сорочки і шорти. Кожному предмету присвячені відразу три знімки: правильний (Do!), Неправильний (Do not!) І до смішного неправильний - Please, Do not !.
 
Іміджі з футболкою вийшли найзабавнішими: оцінка Do! дісталася футболці з круглим вирізом, Do not! - футболці з V-подібною горловиною, а Please, Do not! - футболці з V-подібним вирізом до самого пупка (тобто глибше, ніж у лупить Ніонго на останній церемонії "Оскар" »). Жарти жартами, а на Daily Mail, де цей проект був розміщений, фотографії оцінили серйозно: мовляв, вибирайте круглий виріз, а V-подібний не чіпайте - інакше не оберете насмішок.
 
Насправді круглий виріз, або crew neck, як називають його на Заході, - це практично єдино правильний вибір. Причин цього кілька: по-перше, футболка з круглим вирізом - сама нейтральна і класична. По-друге, навколо безліч прикладів того, як така футболка з темними брюками або джинсами, правильної взуттям і хорошими годинами може створити диво - загляньте на будь-який папараці-знімок Девіда Бекхема або на Марлона Брандо у фільмі «Трамвай" Бажання "». 
 

Другий тип чоловічих футболок — футболки з V-подібним вирізом — створення подібного образу навряд чи допоможе. Це взагалі дуже спірне і ризикований варіант: занадто сильний виріз, що відкриває волохаті груди, виглядає некомплементарни, особливо в поєднанні з трагічно вузькими брюками.

Фотограф Скотт Шуман не згоден: в архівах його streetstyle-блогу The Sartorialist виявляється фотографія чоловіка в білій футболці з V-подібним вирізом, бежевих брюках-чінос і куртці з камуфляжним малюнком. Під фото — текст, а в ньому питання: «Чому на деяких чоловіків футболки з V-подібним вирізом виглядають так круто?» І тут же відповідь: напевно, тому що цей хлопець — італієць, а в Італії так прийнято.

Сперечатися складно. Але якщо ж ви родом не з Італії і все-таки хочете надіти таку футболку, підійдіть до вибору відповідально: її виріз дійсно не повинен бути занадто великим. При правильному підході хорошим доповненням їй може стати пара коричневих або бежевих брюк, еспадрільі або мокасини і солом'яний капелюх — але цей варіант скоріше для відпустки, ніж для міста.

В запасі — третій тип футболки під назвою «Хенлі» (на честь англійського містечка Хенлі-на-Темзі, де щорічно проводяться змагання з веслування: виявляється, першими такі футболки носили професійні веслярі). У футболки-Хенлі круглий виріз, який застібається на кілька гудзиків, тому носити її можна як закритої, так і навстіж — так робив персонаж Райана Гослінга у фільмі «Драйв». До футболці-Хенлі підберіть хороші джинси і кеди, спортивну сумку і куртку — однаково добре з нею будуть виглядати олдскульний бомбер і вітровка в стилі хай-тек.

Проект Джесіки Сайі, про яку йдеться вище, не більше ніж вдалий каламбур. Але в одному вона має рацію на всі сто: головне — щоб одяг виглядала доречно, навіть коли мова йде про простий футболці.


Eкатеріна Ухлінова, редактор Buro 24/7

Джерело: style.rbc

P.S. У нас ви можете купити чоловічі футболки оптом на найоптимальніших умов.