кольорові футболки під друкКольорові футболки дають можливість зробити вибір за колірною гамою, яка буде найбільш відповідати проведеного заходу, корпоративному стилю або події на якому планується провести рекламну акцію.
 
Серед надійшли на склад моделей, особливо хочемо відзначити футболку поло Roly MONTREAL. Це футболка поло на трьох ґудзиках, яка має манжети і комір на гумці і посилені шви на комірі. Вона має високу щільність тканини (230 гр/м2), зробленої з 100% свербіти бавовни. Також ця модель поло має кольорову планку, соотвествующих кольором смужок на манжетах і комірі. 
 
Така футболка поло виглядає дуже стримано і дорого. Вона добре підходить для ділового корпоративного стилю або для просування дорогих брендів, наприклад автомобільних.
 
Також серед нового надходження на склад є дитячі футболки Roly в моделях GALAXI и Atomic. Обидві ці моделі мають однакову щільність тканини (150 гр/м2), що є балансом якості і практичності в літній період. Дитячі кольорові футболки Roly допоможуть вам провести будь-який дитячий захід завдяки широкій палітрі кольорів.
 
Якщо ви шукаєте кольорові футболки під друк, дзвоніть нам за телефонами і замовляйте футболки від провідних європейських брендів. Ознайомитися з нашими відпускними цінами ви можете в розділі ОДЯГ . Будемо раді плідній співпраці з вами і вашою компанією. Наші менеджери завжди допоможуть правильно підібрати необхідні вам футболки, які максимально відповідатимуть вашим потребам. При підборі моделей важливо враховувати щільність тканини, крій і колірну гамму необхідну для проведення того чи іншого заходу.
 
Якщо всі ці фактори будуть правильно дотримані при виборі моделей футболок, то ваша рекламна компанія буде проведена на найвищому рівні. І найголовніше. Довіряйте якості виробів, пропонованих відомими світовими виробниками. Це дозволить вам зайвий раз зберегти ваші гроші і найголовніше - нерви.