футболки Fruit of the LoomНові футболки з вільної пряжі Sofspun® є абсолютно інноваційним продуктом в своїй галузі. Це означає, що споживачам більше не доведеться йти на компроміс між чудовою якістю друку, відповідають екологічним нормам і м'якістю вироби. Наші нові футболки Sofspun® з 100% -ї бавовни задовольняють всі ці вимоги.
 
Чоловічі і жіночі футболки Sofspun® (щільністю 160/165 г/м) Характеризуються модною посадкою і ідеально підходять для ведення роздрібних продажів, туризму, ліцензування, рекламування та просування музики, а також в якості корпоративного одягу. Ці футболки пропонуються в десяти енергійних кольорах: сонячно-жовтому, червоному, помаранчевому, яскраво-зеленому, яскраво-синьому, малиновому, сіро-бузковому, глибокому темно-синьому, чорному/білому. Чоловічі футболки доступні в розмірах S-3XL, а жіночі – в розмірах XS – 2XL.
 
Клієнти повідомили нам, що їм необхідна футболка з 100% бавовни, з вільної пряжі, в якій поєднані ідеальне нанесення друкованих зображень і турботи про навколишнє середовище, але яка б при цьому відрізнялася м'якістю бавовни кільцевого способу прядіння. Ми прийняли виклик і розробили Sofspun® – революційну технологію виробництва тканини, яка є запорукою трьох фундаментальних складових, ключових в роботі дизайнерів: високої якості друку, м'якості і зручності в догляді, а також дотримання норм етики – і все це одночасно.
 
Тканина Sofspun® проводиться на нашій власній фабриці в Марокко, де щотижня випускається більше 2 мільйонів футболок і толстовок. Доведено, що при виробництві текстилю з вільної пряжі утворюється менше відходів, витрачається менше енергії і викидається менше речовин, що забруднюють навколишнє середовище. Наша фабрика також міжнародно визнана як відповідна соціальним нормам і нагороджена «Золотим сертифікатом» організації WRAP.
 
Як і всі інші предмети одягу, що випускаються компанією Fruit of the Loom футболки Sofspun® має сертифікат Oeko-Tex Standard 100, яким гарантується відсутність в них речовин, шкідливих для людей або довкілля. Крім цього, при виробництві всієї продукції використовується тільки пряжа, отримана з дотриманням етичних норм.
 
Оскільки нові футболки Sofspun® зроблені з вільної пряжі, то вони ідеально підходять для нанесення друкованих зображень. Їх тканину відрізняється міцністю, довговічністю і цветоустойчивостью, що гарантує високу якість друку.
 
Ми не просимо вірити нам на слово – ознайомтеся з новими футболками Sofspun® T і на власні очі переконайтеся в їх революційності!
 
Джерело: fruitoftheloom
 
P.S. Ми пропонуємо футболки Fruit of The Loom оптом на найоптимальніших умов.