Тому на українському ринку існують компанії, які пропонують повний асортимент рекламного текстилю та надають послуги нанесення на одяг логотипів і зображень. Наша компанія є одним з імпортерів якісної рекламної одягу від відомих європейських торгових марок. Якщо ви представляєте інтереси рекламної компанії або просто шукаєте надійного партнера, який в змозі поставити якісні футболки на замовлення, або будь-яку іншу текстильну продукцію, ми з радістю готові стати вашим надійним партнером в цій галузі.
 
Одним з наших основних конкурентних переваг, є те, що ми є безпосереднім імпортером даного виду текстильної продукції і поставляємо тільки якісну промоодяг від відомих світових брендів. На нашому складі, в місті Києві, ми намагаємося тримати збалансований асортимент найбільш затребуваних моделей одягу, щоб максимально оперативно задовольняти попит з боку клієнтів. У разі відсутності будь-якої моделі на нашому київському складі, ми готові в максимально стислі терміни здійснити поставку товару на вашу адресу.
 
Крім оптового продажу промодягу ми надаємо послуги друку на одязі використовуючи найсучасніші технології існуючі на даний момент. У нашому офісі представлені зразки текстилю з різними видами нанесень і ми спільно з вами можемо підібрати найбільш підходящий для вас варіант друку.
 
Якщо вам потрібні футболки на замовлення звертайтеся за допомогою до наших менеджерів за телефонами, вказаними у верхній частині нашого сайту. Для того щоб ознайомитися з відпускними цінами, відвідайте наш каталог і ознайомтесь з нашим прайс-листом. Зверніть увагу, що ціни змінюються в меншу сторону, в залежності від обсягу закупівлі.
 
Для тих хто шукає футболки Київ партнерство з нами буде особливо вигідно, оскільки завжди є можливість фізичної доступності нашого складу.