ЗРУЧНІ ГОЛОВНІ УБОРИ
 
Бейсболки важко назвати одягом їх, швидше за все можна зарахувати до видів головних уборів. Але чим хороші бейсболки - це своєю універсальністю. Вони хороші при будь-якій погоді в будь-який сезон року. До того ж купити бейсболки  можна в будь-якому магазині. Крім того ці головні убори бувають утепленими або навпаки мають полегшений варіант для літньої спеки.
 
ЯКІ БУВАЮТЬ БЕЙСБОЛКИ
 
Для того щоб правильно підібрати бейсболку необхідно твердо знати, що ви хочете. Якщо подобаються бейсболки з округлим козирком варто орієнтуватися тільки на ці моделі, але перш ніж пріобретсті бейсболки з таким козирком необхідно їх приміряти, правда, така, що вони підходять не всім людям. Якщо ж вид козирка не має значення необхідно зосередиться, насамперед на зручність головного убору. Перш за все, необхідно дивитися на якість матеріалу і застібки.
 
ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ГОЛОВНІ УБОРИ В ПРОМО АКЦІЯХ
 
Всі без винятку бейсболки підходять для того щоб на них розмістити рекламний слоган або емблему фірми, тому саме цей вид головного убору прекрасно підходять для промо акцій. Крім того будь-який вид бейсболок прекрасно поєднується з толстовки або ж футболками.
 
НАРЯД ДЛЯ РЕКЛАМНОЙ КАМПАНІЇ
 
Прекрасний промо наряд — це толстовки, адже на них можна нанести логотип фірми разом з емблемою або ж ряд рекламних написів, крім того толстовка - це красивий і зручний наряд, який легко комбінується з джинсами або штанами. Завдяки натуральним барвникам колір бейсболки навіть після 15 прання залишається незмінним. Завдяки тому, що практично багато фірм виробляють толстовки тільки з натуральної сировини вони стали користуватися величезною популярністю у людей. Їх вважають за краще носити не тільки молоді люди, але і старше покоління. У зв'язку з тим, що під толстовку можна одягати не тільки майку, але і футболку вони стали користуватися величезним успіхом у населення.
 
РЕКЛАМНЕ ПОЛЕ
 
Для того щоб рекламна акція на підтримку будь-якого товару пройшла успішно піар-менеджери закуповують толстовки оптом, так як саме велика кількість товару дуже вигідно для проведення успішної рекламної кампанії. Толстовки і бейсболки, одного кольору на які нанесені логотипи компанії або фірми - це, перш за все вдале вкладення грошей і, звичайно ж, успішна рекламна кампанія. Купуючи толстовки, ви купуєте, перш за все, перемогу в будь-якої акції, яка допоможе привернути увагу клієнтів.
 
Джерело: caspionews