Вона стала головним елементів корпоративного одягу і головним учасників спеціальних рекламних акцій компаній. Ось тут організації дотримуються консерватизм щодо моделей футболок, але проти нього при оформленні промо одягу. Друк логотипів на футболках на замовлення з високою якістю, на думку фахівців, можлива тільки в профільній компанії.
 
На даний момент існує багато пропозицій про постачання рекламно-сувенірної продукції, в тому числі футболок. Однак, не варто довіряти організаціям, які говорять про свої низьких цінах на друк логотипів і малюнках на футболках. Крім того, що друкарня повинна мати в своєму розпорядженні точну друкарське обладнання для текстилю, необхідна впевненість в тому, що отримані футболки не розтягнутися на два розміри в процесі першої шкарпетки. Це означає, що друкарня також повинна виступати гарантом якості що поставляється текстилю або, по-іншому, мати довгі і міцні зв'язки з фабриками в Росії і за кордоном. 
 
Інший аспект, на який необхідно звернути увагу замовника, полягає в тому, чи є можливість пошити футболки на замовлення в своєму швейному цеху. Факт наявності свого цеху у друкарні скаже про її високої відповідальності перед замовником. Звичайно, не потрібно втрачати з уваги досвід і кваліфікацію співробітників друкарні, а також загальний стаж її роботи на даному ринку. Нехай друк логотипів на футболках подарує радість оточуючим!
 
P.S. Звернувшись до нас ви можете купити футболки оптом за найвигіднішими цінами, а також замовити якісний друк на футболках
 
Джерело: press-release