Толстовки Fruit of the LoomПолегшена лінійка Fruit of the Loom зроблена з 80% бавовни, 20% поліестеру, 240 г/м2 футера без начісування зсередини - ідеальна для вдалого поєднання різних предметів одягу, і цілорічної носіння. 
 
Класичні Толстовки з футера з начосом всередині, складом 80% бавовни з ниткою Belcoro® і 20% поліестеру, створені спеціально для чистої, а також більш стійкою друку і щоденного використання.
 
І толстовки Преміум-клас, які виготовляють з тканини, що містить 70% бавовни кільцевого способу прядіння і 30% поліестеру, і відрізняються граничною м'якістю на дотик. Щільність тканини цих толстовок становить 280 г/м2, що в поєднанні з теплим футером з начосом зсередини і 18-м класом щільності в'язання трикотажного полотна є запорукою гранично простого догляду за речами.
 

ЗОВНІШНЯ ПОВЕРХНЯ ІЗ 100%-Ї БАВОВНИ

Усі наші толстовки зроблені з використанням інноваційної технології, яка дозволяє розташувати поліестер з внутрішньої сторони тканини, а бавовна - зовні. Саме поліестер є причиною пілінг одягу і тому дана технологія є запорукою підвищеної довговічності кожної толстовки і її неперевершеною стійкості до пиллингу.

22 ЧУДОВИХ КОЛЬОРУ

Це стиль, не тільки на всі випадки життя, а й велика гамма кольорів для кожного бізнесу, команди і просування - з додатковими квітами в нашій колекції толстовок.

Джерело: fruitoftheloom