Футболки Fruit of the LoomНа початку каталогу є розділ "Новини компанії Fruit of the Loom", в якому представлені всі новинки 2015 р. До чудовим доповненням нашої продукції також відноситься колекція революційних футболок Sofspun® (з 100% -ї бавовни). Ці футболки вперше були представлені для чоловіків і жінок у Великобританії і Німеччині в липні 2014 р Даний каталог не тільки є їх дебютним, але також містить розширений товарний ряд, який тепер включає продукцію для чоловіків, жінок, а також дітей і дівчаток, і доступний у всій Європі. Також в ньому представлені три нові полегшені (Lightweight) чоловічі толстовки (з неначесной тканини щільністю 240 г/м) – з втачними рукавами (Set-In), з коміром на застібці-блискавки (Zip Neck) і куртка-толстовка (Sweat Jacket ). Ці нові стилі доповнюють вже існуючі варіанти продукції для чоловіків, жінок і дітей.
 
Новий каталог відрізняється простотою використання, а зсередини задньої обкладинки наведено зручний каталог квітів. Введені в минулому році розділи з категоріями предметів одягу з колірними позначеннями були ще більш удосконалені. Наприклад, толстовки явно розділені на класичні, полегшені (Lightweight) і толстовки преміум-класу (Premium), що гранично спрощує вибір продукції на основі її кольору, основних особливостей і переваг. В кінці каталогу представлено "Керівництво по толстовкам", в якому також показані відмінності між трьома колекціями толстовок.
 
Компанія Fruit of the Loom надзвичайно пишається своїми виробничими операціями і політикою в області етики, робочих практик і охорони навколишнього середовища. Тому в міру ознайомлення з каталогом Ви знайдете сторінки, присвячені інформації про наш бренд, а також останніх оновлень про нашу фабриці в Марокко, етичним і екологічним нормам організації виробництва, і особливостям конкретних видів продукції.
 
Джерело: fruitoftheloom
 
P.S. Футболки Fruit of the Loom виробляються з дотриманням екологічних норм і з дотриманням суворих вимог щодо якості текстильної продукції.
 

Fruit of the Loom - один з найбільш відомих брендів на ринку одягу. Бренд, який знають, люблять і якому довіряють люди по всьому світу. Бренд, який більше 160 років залишається символом якості у виробництві текстилю.

Більше 30 років тому він був одним з перших глобальних брендів, що з'явилися на європейському промо-ринку. Сьогодні він продовжує користуватися репутацією лідера ринку якісної промо-одягу, уніформи та робочого одягу, а також одягу для відпочинку.

Традиційно компанія «Fruit of the Loom» виробляє одяг на власних сучасних фабриках і Європа не є винятком. Будучи одним з найбільших в світі вертикально інтегрованих виробників, вона повністю контролює виробничий процес – від початку і до кінця. Від отримання бавовни-сирцю вищої якості і до виходу готової продукції. Контроль такого рівня дозволяє їй гарантувати якість продукції для Вас.

На виробничій фабриці компанії встановлено не менше 63 прядильних машин, більше 220 трикотажних машин і 21 ежекторних фарбувальних машин великої продуктивності, що дозволяє нам проводити більше 2.5 мільйонів футболок в тиждень.