Футболки Динамо"Шановний Ігор Михайлович. У матчі Ліги Європи проти «Генгама» гравці нашого клубу були одягнені в білі футболки Динамо, на яких не було ніяких спонсорів, а був тільки блакитний динамівський ромб. Виглядало це просто чудово, і нагадало нам ті часи, коли в футбол грали за честь міста і країни, а не за гроші.
 
Проте, просимо вас на матч-відповідь нанести на футболки Динамо напис «Героям слава», і, тим самим, висловити вдячність людям, завдяки яким ми можемо сьогодні дивитися і грати в футбол. Сподіваємося на ваше позитивне рішення », - свідчить у зверненні фанатів« Динамо »в Facebook.
 

На стіні спільноти фанатів київського клубу в соціальній мережі facebook з'явилося оголошення з текстом:

“Підтримай звернення до президента ФК Динамо Київ!

Коли це повідомлення набере 1 000 лайків, ми офіційно направимо його Ігорю Суркісу.

Таким чином, футболісти Динамо Київ можуть вийти на наступний матч з написом на футболках: "Героям слава".
 
Нагадаємо, в першому матчі проти «Генгама» на футболках гравців київського клубу був відсутній логотип банку «Надра», який є титульним спонспором «Динамо».
 
Раніше банк був визнаний неплатоспроможним, але про те, що столична команда припиняє співпрацю з «Надра», не повідомлялося.
 
Нагадаємо, 19 лютого відбувся перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому на виїзді у Франції кияни, граючи більше половини всього часу удев'ятьох, поступилися "Генгама" з рахунком 1: 2. Матч-відповідь Динамо - Генгам відбудеться 26 лютого на НСК Олімпійський. Початок поєдинку - 20:00 за київським часом.
 
Джерело: tribuna
 

P.S.  Якщо вам необхідно купити футболки Динамо Київ, звертайтесь за контактними номерами телефонів до менеджерів нашої компанії. Також ви можете купити футболки і будь-яких інших відомих футбольних клубів і збірних різних країн світу.