Рекламні Футболки fruit of the loomЦя футболка однозначно варто своїх грошей і тому особливо популярна при проведенні великомасштабних промо-акцій. Переслідуючи мету ще більше підвищити її якість, ми випустили в виробництво абсолютно нову футболку Original T, зроблену з нової вдосконаленої тканини.
 
Вперше компанія fruit of the loom стала виробляти футболку Original T з використанням пряжі Belcoro®, яка надає їй відчуття більшої м'якості і забезпечує більш чисту друк. Застосування акредитованої пряжі Belcoro® дозволяє домогтися меншого числа вільних волокон і більш міцною друкованої поверхні, що гарантує більш високу якість друку, підвищену стійкість до прання, сприяє зниженню пілінг і збільшення довговічності вироби. Щільність трикотажного полотна нової вдосконаленої тканини тепер збільшена на 26%, вона відрізняється більш тонкої в'язкої і гладкою поверхнею, що є запорукою більш рівного і чіткого нанесення друкованих зображень.
 
Футболки Original T випускаються з 100% -ї бавовни (в сіро-бузковому кольорі – 97% бавовни / 3% поліестеру) і пропонуються в 10 основних кольорах, включаючи білий, чорний, сонячно-жовтий і яскраво-зелений. Дана футболка пропонується в розмірах S-XXL.
 
Будучи брендом, який відомий виробництвом футболок, для нашої компанії важливо утримувати своє становище довіреної постачальника високоякісних і доступних предметів одягу. Невпинне вдосконалення нашого асортименту футболок і розробка нової футболки Original T підтверджують мету fruit of the loom бути кращим брендом на ринку продукції для нанесення друкованих зображень.
 
Футболка Original T є лише одним прикладом з 29 випускаються fruit of the loom дизайнів футболок, які включають стилі для чоловіків, жінок і дітей. Так що для чого б Ви не шукає футболку, будь це проведення спортивних заходів, промо-акцій або дозвілля, одяг для занять спортом, школи або роботи – у компанії Fruit of the Loom знайдеться ідеальна футболка!
 
Джерело: Fruit of the Loom
 
P.S.Якщо ви хочете замовити рекламні футболки fruit of the loom зі складу в Києві - звертайтеся до менеджерів нашої компанії і купуйте на оптимальних для вас умовах.