У ці футболки нарядили промоутерів, які біля входів в кінотеатри рекламував фільм - на ЖК-моніторах демонструвалися фрагменти кінокартини. Пропонуємо Вам ознайомитись з, на що ще вистачило фантазії маркетологів.
 
Індійське рекламне агентство Bates Enterprise для реклами дієтичної Коли теж вирішило випустити промо-футболки. На цих футболках намальована розмітка - на скільки потрібно буде вшити одяг тим, хто буде регулярно пити дієтичну колу.
Реклама на футболках
Відомий в Канаді персональний тренер Rolland Semprie замовив у агентства для свого промоушену футболки. Креативщики придумали ось що: на футболках була розмітка, що показує якість тренування за рахунок кількості поту, який виділявся у спортсменів за певні проміжки часу. Всім клієнтам тренера ідея дуже сподобалася - вони придбали футболки на випадок, якщо доведеться тренуватися без Роланда.
футболки з нанесенням
Схожа ситуація з футболками бразильського агентства Talent, на яких через поту проявлялося зображення медалі на стрічці з написом «Тільки зусилля приведуть до перемоги».
замовити футболки з нанесенням
Креативщики мережі швидкого харчування в Швейцарії скористалися правилом «Все геніальне - просто» і написали меню закладів на футболках. Задоволені відвідувачі із задоволенням читали меню на грудях офіціанток-красунь.
замовити футболки
А ось пивоварна компанія з Данії спеціально для любителів пива, які мають пивним черевцем, випустила футболки з цією підставкою під улюблений напій.
футболки оптом купити Київ
Вельми оригінальна ідея була придумана і втілена в Коломбії, де центр пластичної хірургії випустив футболки на яких ззаду було написано «antez» тобто «до», а на грудях «despues» тобто «після». Таким чином, вони втілили ідею того, як змінюються деякі панянки після операції по збільшенню грудей.
футболки оптом
Креативщики з агентства Саудівської Аравії не забули скористатися знаменитим символом групи The Rolling Stones. Так вони прорекламували дуже-дуже гострий соус.
футболки оптом купити
Ось такі цікаві ідеї відвідали голови рекламників. Всі вони були сприйняті любителями футболок на ура.
 
Джерело: funshirts
 
P. S.  У нас ви можете замовити футболки з нанесенням, а також футболки оптом купити Київ