купити футболкиДля того, щоб зібрати кошти для підтримки тяжкохворих дітей, організація «Сяйво веселки» проведе благодійний аукціон, на який свої лоти представили українські зірки шоу-бізнесу, а також майстри Петриківського розпису та кераміки. На аукціоні можна буде придбати особисті речі зірок, речі з автографами і багато іншого.
 
Ніна Матвієнко виставила на аукціон вишиванку свого сина, Альона Вінницька - свою фотокартину, яка виставлялася на одній з київських експозицій, Гайтана - футболку і диски. Аїда Ніколайчук готова розлучитися на користь хворих дітей зі своїм сценічним костюмом, в якому вона знімалася в кліпі «Високо, а всі учасники« 95 кварталу »надали футболки зі своїми автографами. Крім того, на аукціоні можна буде придбати кілька дизайнерських речей від Тетяни Земськової та Олени Ворожбит. Кошти, виручені з продажу лотів, будуть направлені на допомогу важкохворим дітям. «Зоряні» лоти і просто стильні речі можна буде придбати як в реальному режимі, так і в режимі онлайн.
 
Крім того, до дня паліативної та хоспісної допомоги 15 жовтня в ТЦ «Гранд-Плаза» відкриється виставка картин «Цінуй життя!». Кожна картина, яка буде там представлена, була пожертвувана українськими художниками на користь хворих дітей. Виставка буде працювати 3 дні.
 
Джерело: 34
 
P.S. У нас ви можете купити футболки оптом Київ за найвигіднішими цінами.