Більш того, в деяких випадках стильна і ефектна бейсболка може стати важливою складовою корпоративного стилю компанії. Адже бейсболка з логотипом не просто захищає людину від сонця - вона привертає погляди інших людей до символіки вашої фірми. Бейсболка з логотипом - відмінний головний убір для реклами, прекрасний корпоративний подарунок, а також важливий атрибут піар-акції. Коштують бейсболки з логотипом недорого, а ось рекламний ефект може бути досить значним.
 
Фахівці пропонують бейсболки будь-якого кольору, виду і навіть форми. Багато компаній пропонують як готові вироби (вам достатньо лише вибрати забарвлення і надати нам логотип), так і допоможемо створити унікальний виріб, що відрізняється від стандартних моделей. Крім того, можна замовити індивідуальні бейсболки, оптимально відповідні для вирішення конкретних завдань. Солідні виробники гарантують збереження кольору і форми вироби навіть після його інтенсивного носіння, численних прань, а також впливу світла сонця.
 
При цьому на саму бейсболку логотип може бути завдано різними способами, і двома найбільш поширеним є друк та вишивка. За допомогою вишивки може бути отримано стійке яскраве зображення, яке не зашкодять навіть численні прання. Результат друку логотипу на бейсболці безпосередньо залежить від якості - якщо воно невисоко, то колір логотипу швидко загубиться під впливом прання і променів сонця. Друк на бейсболках від нашої компанії - це виключно якісні, перевірені фарби, що гарантують довгий термін служби виробу. У розпорядженні соверменних компаній, що займаються печаткою, є все, що необхідно - великі виробничі потужності, сучасне обладнання та досвідчені співробітники.
 
Джерело: Власти.нет
 
P.S. Якщо ви хочете замовити друк на бейсболках - звертайтеся в нашу компанію!