Ви ретельно вибудовували свої рекламні кампанії, повідомляючи своїм клієнтам про ваші поточні акції. Все це звичайно здорово, але може бути, вплив на ваших споживачів при просуванні бізнесу ви могли б мати набагато більше, розмістивши впізнаваний логотип вашої компанії або заходи на скромній футболці.
 
Ви можете пройтися вулицями вашого міста і перше що ви помітите на людях, які будуть проходити повз вас? Ви побачите, що футболка - це звичайний одяг, яку всі носять. Саме тому футболки - це міцна реклама, яка допоможе вам побудувати впізнаваність бренду або підвищити обізнаність про ваших поточних акціях. Причина тут дуже проста. Ктогда хтось носить футболку з вашим брендом, він стає для вас рекламним щитом вашої компанії. Крім того футболка, часто, носиться довше, ніж інші види друкованої реклами, які, як правило, мають короткий термін життя. У порівнянні з вартістю рекламних оголошень в ЗМІ або рекламних щитів, успішна трафаретний друк на футболці буде набагато вигідніше.
 
Найбільш поширеним методом використання футболки як частини загальної стратегії брендингу через уніформу персоналу компанії. А також забезпечення того, щоб персонал виглядати елегантно, як повинен виглядати професійні бізнес, що призведе до більшої впевненості в вас ваших клієнтів. Довіра клієнта життєво важливо, коли намагаються продати йому який-небудь товар або послугу. 
 
Перш ніж замовити рекламу на футболках, вам необхідно вибрати варіант вашого рекламного носія, учітвая корпоративні кольори, крій і матеріал, які будуть найкращим чином асоційовані з вашим бізнесом. Можливо ви займаєтеся продажем спортивних товарів - тоді вам підійдуть футболки спортивного стилю, якщо ваша компанія надає будь-якої сервіс - подивіться на футболки поло.
 
Традиційно, багато організацій просто друкують логотипи компаній на футболках і в цьому немає нічого поганого. Але все більше і більше компаній підходять більш творчо до реклами на футболках. Реклама на футболках може включати різні гасла крім самого бренду, використовувати привабливий дизайн або художню друк. Очевидно, що чим більш інтригуючим буде дизайн футболки або популярний бренд компанії, тим більша ймовірність того, що людина захоче носити цю футболку.
 
Ще одним важливим фактором є якість одягу. Якщо ви хочете, щоб люди носили Футблоки з вашою рекламою якомога довше - ретельно переконаєтеся в якості тканини текстилю. Вона не повинна бути дешевою і дешево виглядати.
 
P.S. Якщо вам потрібна реклама на футболках - зверніться до наших менеджерів і у них ви можете замовити футболки з печаткою оптом.