Футболки полоДля виготовлення такого одягу, як правило, використовують високоякісний трикотаж з невеликою домішкою еластану. Саме з цієї причини такі вироби прекрасно носяться і не розтягуються.
 
Варто відзначити, що знамениті модельєри регулярно працюють над розробкою нового крою та дизайну футболок поло. Змінюються забарвлення, з яких найпоширенішими вважаються чорні, сірі і білі, поряд з ними існують більш модні відтінки, такі, як помаранчевий, зелений або жовтий. Цінителі оригінальних виробів можуть придбати не тільки одяг з переважання одного кольору, але і варіанти з широкою або вузькою смужкою, принтами або вишивкою. У таких футболках поло ви будете мати елегантний або спортивний зовнішній вигляд.
 
Як правило, моделі спортивного типу містять вишивки, принти або оброблені смужкою. Існує особливий стиль ретро, ​​який припав до смаку елегантним чоловікам. Такі вироби мають V-подібний виріз і комір. Футболки поло в стилі ретро можна носити з джинсами вільного крою в поєднанні з оригінальними кросівками, як частина щоденного розслабленого способу. Досить ефектний зовнішній вигляд має одяг, що включає контрастний по тканині або забарвленням комір або цю ж деталь, оформлену тонкою смужкою.
 
Футболки поло класичних моделей відмінно підійдуть для офісної роботи. Дана одяг може мати деякі неповторними особливостями, такими як застібка і комір контрастного забарвлення або нагрудну кишеню з вишитою символікою відомого модного бренду. Як правило, футболки поло виробляються з високоякісних матеріалів, які не втрачають своєї оригінальної форми після великої кількості прань.
 
Майки - оригінальна чоловічий одяг, останнім часом все частіше виконує роль корисного предмета гардероба, який при правильному підборі моделі є альтернативою лонгсліви і футболок.

Варто відзначити, що майка буде виглядати на чоловікові гармонійно тільки в тому випадку, якщо вона добре підігнана по фігурі. Модні дизайнери радять представникам сильної статі не носити моделі, які занадто облягають тіло або безмежно вільні, інакше чоловік може мати безглуздий зовнішній вигляд.
 
Джерело: 06242
 
P.S. Ми продаємо майки оптом, футболки поло, а також будь-які футболки оптом Україна на найпривабливіших умовах зі складу в Києві