Купити толстовкиДля втілення будь-яких ваших бізнес ідей - немає нічого кращого, ніж толстовки Fruit of the Loom з різною щільністю тканини, 46 моделями, 22 квітами, які ви можете використовувати як для спецодягу, так і для відпочинку, просування, музики, школи і спорту. 
 
Полегшена лінійка толстовок зроблена з 80% бавовни, 20% поліестеру, 240 г/м² футера без начісування зсередини - ідеальна для вдалого поєднання різних предметів одягу, і цілорічної шкарпетки. 
 
Класичні толстовки Fruit of the Loom з футера з начосом всередині, складом 80% бавовни з ниткою Belcoro® і 20% поліестеру, створені спеціально для чистої, а також більш стійкою друку і щоденного використання.
 
І Футболки Fruit of the Loom Преміум-класу, які виготовляють з тканини, що містить 70% бавовни кільцевого способу прядіння і 30% поліестеру, і відрізняються граничною м'якістю на дотик. Щільність тканини цих толстовок становить 280 г/м², що в поєднанні з теплим футером з начосом зсередини і 18-м класом щільності в'язання трикотажного полотна є запорукою гранично простого догляду за речами.
 
Вся лінійка толстовок виконана в широкій колірній гамі (22 кольори), що дозволяє купити тостовкі Fruit of the Loom практично в будь-якому колірному діапазоні. Великий вибір кольорів - це одна з сильних сторін виробів компанії, яку вона весь час доносить до своїх клієнтів. Нова лінійка толстовок не стала винятком у цьому плані і демонструє прихильність цим принципом.
 
Вся линейка толстовок выполнена в широкой цветовой гамме (22 цвета), что позволяет купить тостовки Fruit of the Loom практически в любом цветовом диапазоне. Большой выбор расцветок - это одна из сильных сторон изделий компании, которую она все время доносит до своих клиентов. Новая линейка толстовок не стала исключением в этом плане и демонстрирует приверженность этому принципу.
 
Джерело: Fruit of the Loom
 
P.S. У нас ви можете купити толстовки Fruit of the Loom в трьох нових моделях - полегшені толстовки, класичні толстовки і толстовки преміум-класу. Наші менеджери нададуть вам весь спектр послуг, пов'язаних з придбанням толстовок. Від грамотних консультацій і безпосередньо супроводом самого процесу покупки до допомоги в подальшому нанесенні друку на сам виріб. Ми надаючи широкий спектр послуг, пов'язаний з нанесенням логотипів і зображень на одяг саме різного типу. Так що, якщо вам необхідно нанести друк на одяг - ми запропонуємо різні варіанти нанесений найпередовішими технологіями, що використовуються при друку на одязі. За роки роботи ми накопичили величезний досвід по предосталенію цього виду послуг найрізноманітнішим клієнтам і сфер діяльності. Для того, щоб купити толстовки в Києві, вам всього лише потрібно звернутися до нас в компанію.
 
Компанія Fruit of the Loom вже більше 160 років є одним з провідних виробників одягу та як і раніше залишається улюбленим брендом завдяки своїм асортиментом, якістю, обслуговування і цінностям. Всі предмети одягу зроблені з дотриманням норм етики, призначені для нанесення зображень, представлені у вигляді узгоджених стилів для чоловіків, жінок і дітей, і підходять для чого завгодно - для проведення дозвілля і промо-акцій, роботи, музики та занять спорстом. Весь асортимент продукції Fruit of the Loom відрізняється великою свободою, предосталяет у виборі кольору виробів компанії.