друк на футболкахНа сегодяшний день друк на футболках затребуваний тип бізнесу і користується досить стійким попитом. Такий бізнес має низький поріг входження і рівень постійних витрат, тому ці фактори також, в свою чергу, грають певну роль в високому рівні поширення даних послуг. Високий ступінь поширення компаній, що надають друк на футболках породжує і високу ступінь конкуренції на даному ринку. Тому прагнення купити футболки для друку оптом дешево дає компанії можливість знизити собівартість футболок з нанесенням і мати додатковий запас міцності, що важливо на подібних висококонкурентних ринках. Тут той випадок, коли доречно висловлювання: "Головне не заробити - головне не втратити."
 
Головне, щоб в гонитві за здешевленням вартості футболок, ні зроблено вибір на користь зниження якості текстилю. Якщо ви вирішите купити футболки під друк низької якості, то будьте готові до того, що втратите клієнта і, в такому разі, не варто розраховувати на те, що він до вас звернутися в подальшому. Цей фактор варто завжди учітитвать при виборі футболок.
 
Після того як ви зробили вибір на користь тих чи інших футболок, перед вами залишається останній етап - друк на футболках. Тут вам надається повна свобода вибору, благо компаній предосталяет подібні послуги існує в достотчном кількості. Але тут теж існує маса своїх хитрощів і тонкощів...
 
Дуже добре може позначитися на ціні той факт, якщо ви вибрали компанію, яка є безпосередньо імпортером футболок і сама предосталяет послуги нанесення. Як мінім тут ви економите на витратах, пов'язаних з транспортуванням футболок зі складу імпортера або продавця до виробничих приміщень друкаря, уникаєте додаткової тяганини, пов'язаної з супровідними документами і додатковими бухгалтерськими проводками. Та й у разі виникнення непередбачених, форс-мажорних обставин ви будете мати справу з одним контрагентом, а не з двома і вам легше будует прийти до рішення, яке зможе обопільно залагодити ситуацію, що виникла. 
 
P.S. У нас можна купити футболки під друк (купити футболки під нанесення), а також замовити друк на футболках в Києві на найпривабливіших умовах і за найбільш вигідними цінами. Наші менеджери допоможуть вам вибрати футболки під нанесення оптимально відповідні вашим завданням, а також запропонувати друк на футболках в Києві з використанням самих передових технологій в сфері друку і нанесення зображень на текстильних виробів. Співробітники компанії нашої компанії мають великий досвід роботи з великими тиражами і нанесенням печті на текстильні вироби в найкоротші терміни. Тому на нас свегда можна покластися, якщо вас "підтискають" терміни. Ми зробимо все можливе, щоб ви виконали взяті на себе зобов'язання перед вашими клієнтами.
 
У нас завжди в наявності є великий вибір футболок і іншої текстильних продукції на складі в Києві від видущіх європейських брендів (B&C, Stedman, Roly)