Корпоративні футболки на замовленняУ такому випадку, існують ризики з правильним підбором якості футболок і самого нанесення зображення або логотипу на тканину. Як і в будь-якій справі, тут існує безліч нюансів, які необхідно враховувати. Адже корпоративні футболки можуть як рекламувати вашу компанію, так і при їх неналежну якість можуть зіграти абсолютно протилежну роль. При правильному підборі моделі, якості, колірної гами і розмірної сітки, коропроатівние футболки дозволять як сформувати, так і посилити позитивний імідж вашої компанії в особі ваших постійних і потенційних клієнтів.
 
Звичайно ж завжди найпростіше замовити корпоративні футболки в спеціалізованих компаніях, які займаються продажем і нанесенням логотипів на одяг. Цей шлях збереже ваш час, а найголовніше нерви в цілості й схоронності і більш того, вам не варто переживати за якість. Коли ви купуєте корпоративні футболки на замовлення, вам необхідно лише правильно поставити завдання компанії-виконавцю і надати логотипи, корпоративні кольори, які використовує ваша організація. Особливу увагу, при замовленні корпоративного одягу слід приділяти розмірами, тому як існують розбіжності в розмірних сітках різних виробників. Слід пам'ятати, що багато торговельних марок виробляють маломірні моделі і большемерние і тому цей момент теж необхідно враховувати. Адже, навіть олічной футболка з класним принтом може зіпсувати весь вид, якщо буде висіти як мішок на її володаря.
 
Для використання в якості корпоративних одягу добре підходить футболка поло. Футболка поло це футболка з досить щільної тканини, з коміром і гудзиками на грудях. За рахунок високої щільності матеріалу з которго вона зроблена, на ній часто замовляють вишивку логотипів. На таких футболках вишивка добре виглядає і має свій Превоначально вид дуже тривалий час, праактіческі на весь термін служби таких футболок. Вишитий логотип вашої організації завжди буде смотрется на багато багатшими в порівнянні з іншими способами нанесень. Своїм клієнтам, які шукають корпоративні футболки на замовлення, ми рекомендуємо звернути свою увагу на Футболки поло на трьох ґудзиках Roly MONTREAL від іспанського бренду РОЛІ. Ця футболка поло зроблена з 100% свербіти бавовни піку, має високу щільність тканини (230 гр/м2) дуже красиву обробку, манжети і комір на гумці, посилені шви на комірі. Цю модель футболок люблять замовляти для своєї самореклами, компанії займаються продажем автомобілів і просувають різні автомобільні бренди. У цьому можна переконатися, відвідавши автомобільні автосалони відомих європейських виробників і в отеделе додаткових аксесуарів і устаткування ви часто можете побачити у продажу ці футболки поло з вишитими на них логотипами автомобільних компаній. На нашому складі ми намагаємося завжди підтримувати збалансований асортимент цієї моделі футболки.
 
Крім футболки з коротким рукавом, футболка поло також існує і в варіанті з довгими рукавами. Такі футболки можна використовувати спільно з піджаком і вони чудово виглядають в діловому стилі.
 
P.S. У нас ви можете купити футболки оптом Україна на найвигідніших умовах, а також придбати корпоративні футболки на замовлення.