Купити курткиА тому залишилося зовсім небагато часу, щоб переглянути свій гардероб і при необхідності доповнити його модними речами.
 
Дизайнери одноголосно сходяться на думці, що цієї осені найбільш популярними будуть ті, хто вирішить купити жіночі куртки зі шкіри в класичному стилі. Перевагу варто віддати моделям середньої довжини, на блискавки. При цьому припускається носіння тренчей і плащів зі шкіри самої різної фактури: гладких, матових, тисненим під шкіру крокодила або лакованих. Цієї осені собі можна дозволити багато, відзначають провідні стилісти. До речі, ті хто подумує купити куртки оздоблені хутром і куртки яскравих забарвлень, будуть найбільш модними в наступаючому осінньо-зимовому сезоні. Ухил в колірній гамі варто зробити на речі червоного, блакитного, темно-синього і димчастого кольорів.
 
Куртка-парку також не здає своїх позицій і залишається на вершині популярності і в прийдешньому сезоні. Пояснити любов російських дівчат до даної моделі дуже легко - не дивлячись на свій привабливий вигляд, куртка-парку відрізняється зручністю і відмінними зігріваючими властивостями. Якщо у вас ще немає такої чудової речі, то варто звернути увагу на куртки довжиною до колін з комірами і манжетами, обробленими хутряною опушкою. До речі, аматоркам високих каблуків і спідниць підійдуть куртки А-подібної форми, які більше нагадують плаття, ніж предмет верхнього одягу.
 
Укорочені пальта з кашеміру або видовжені хутряні пальто також припадуть до смаку багатьом модницям. Хітом сезону стане біле пальто класичного силуету, а також пальто, виконані з штучного хутра яскравих кольорів.
 
А при настанні негативних температур вибір верхнього одягу варто зупинити на шубках природних кольорів: рудому, чорному, молочному, попелястому та інших. Крім того, сучасна хутряна індустрія може запропонувати і більш цікаві моделі, виконані з хутра оранжевого, зеленого і жовтого кольорів. При цьому допускається поєднання кількох кольорів в одній моделі шуби.
 
текст: Анна Рєпіна
 
Джерело: innov
 

В цьому році у кожної жінки в гардеробі має бути присутня куртка, а можливо і не одна. Куртка – одяг універсальна, врятує від дощу і холоду, а в потрібний момент ідеально завершить жіночий образ. 

Хіт сезону жіночі куртки прямого фасону з великими накладними кишенями.

Для жінок, що люблять діловий стиль, дизайнери рекомендують шкіряні куртки-піджаки або косухи різноманітних форм і моделей, що підкреслює жіночність в образі ділової жінки.

У прийдешньому сезоні поряд з шкіряними куртками класичного чорного або коричневого кольору великого поширення набули куртки з яскравою шкіри. Актуальними такі кольори, як яскраво-малиновий, морквяний, криваво-червоний, помаранчевий, рожевий і жовтий. У цьому модному сезоні довжина куртки пропонується трохи нижче талії жінки. Модельєри рекомендують обробляти шкіряну куртку металевими вставками, стразами або стеклярусом. Чим більше обробки, тим модніше куртка.

Для жінок, хто цінує в одязі найбільше комфорт, тепло і зручність, актуальні моделі спортивних курток з коміром-стійкою і каптуром з великими накладними кишенями. 

Дизайнери радять в новому модному сезоні купити спортивні куртки з вертикальною застібкою типу блискавки, пошитих з різних матеріалів з контрастним поєднанням кольорів. Для зими 2015-2016 рекомендується малюнок спортивної куртки - клітина, клітина-шотландка, народні візерунки.

Родзинка нового модного сезону - якщо ви вирішили купити жіночі куртки оптом, скомбіновані з декількох матеріалів різної фактури. Наприклад: куртки з в'язаного полотна зі вставками зі шкіри та хутра, або куртка з твіду з хутром з шкіряним або в'язаним асиметричним і великим коміром, манжетами і накладними кишенями. При наявності такої куртки, жіночий образ буде не тільки модним, але і особливо витонченим і жіночним.

P.S. Купити куртки оптом України ви можете звернувшись до нас в компанію. Завжди в наявності чоловічі та жіночі куртки різних моделей і виробників.