футболки Fruit of the loomЇх виставляють на своїх вітринах і більш демократичні магазини, а також вони часто зустрічаються в якості промо-одягу. Найпопулярнішим виробником футболок поло під друк зараз можна назвати Fruit of the loom (фрут оф зе лум). Fruit of the loom давно вкоренився на світовому ринку текстилю як один з лідерів текстильного виробництва. Фрут оф зе лум регулярно пропонує нові моделі, випускає різні лінійки одягу, тому і футболки поло купити у них можна.

Серед виробників, чиї товари ми пропонуємо, фрут оф зе лум - далеко не єдині. Спеціально для наших клієнтів ми протестували і відібрали одяг таких виробників:/p>

  1. Stedman - німецька торгова марка, що надає найвищу якість виробів на сьогоднішній день.

  2. B&C - європейський бренд, чиї вироби відповідають високій планці міжнародних стандартів якості.

  3. Roly - дочірній бренд іспанської компанії Gorfactory. Їх текстиль користується великою популярністю в Україні завдяки демократичними цінами і хорошій якості.

  4. Fruit of the Loom - всесвітньо відомий американський бренд, довіра до якого заслужено і якістю, і ціною, і історією.

  5. Sol's - відносно молода французька марка одягу, відома з 1991-го року. За останній десяток років зуміла скласти конкуренцію світовим лідерам і отримати визнання у всьому світі, ставши провідним виробником рекламного текстилю Франції.

Як бачите, ми відібрали для вас тільки найкраще з усіх куточків світу. Вибір конкретного виробника з цього переліку найчастіше залежить від поставленого завдання і бюджету. Нашим безперечним фаворитом залишається Stedman, чиє якість виробів, а зокрема, зносостійкість і доступні ціни радують і нас, і наших клієнтів. Крім Stedman, різноманітність моделей і колірних рішень пропонують і інші виробники. Крім запропонованих вище компаній, у нас можна купити футболки і китайського виробника, якщо низька вартість товару для замовника головна перевага. Такі футболки добре підійдуть для разових заходів або коротких рекламних кампаній, де потрібно по максимуму скоротити бюджет і зменшити витрати.

Звертайтеся за більш детальними рекомендаціями до наших менеджерів - вони підкажуть вам оптимальне рішення для будь-якого завдання, проконсультують про наявність тієї чи іншої моделі, а також розкажуть точну інформацію про склад запитуваної вироби. У нас ви можете не тільки замовити футболки оптом, а ще й замовити друк на будь-якому рекламному текстилі. Для гарантії оптимального якості друку ми, звичайно ж, рекомендуємо використовувати тільки кращий текстиль від кращих виробників.