Однотонні футболки оптомАле ви все ж зможете трохи скоротити витрати на футболки, якщо будете купувати їх оптом у перевірених постачальників. Найголовніше при виборі футболок - точно визначитися з тим, які мінімальні вимоги до виробів у вас є. Наприклад, яка повинна бути щільність матеріалу або чи є у вас точні побажання при виборі кольору виробу. Чи буде наноситися друк на футболках, або може бути вам подобається вишивка на футболках - все це впливає на підсумкові показники вироби. Щоб вибрати найбільш якісний товар, але при цьому трохи заощадити - прочитайте наші три невеликих секрету, про які ви, швидше за все не знали!

  1. На що слід відразу звертати увагу, так це на якість виробу. Не дарма кажуть, що скупий платить двічі. Навіть якщо ви знайдете неймовірно вигідну пропозицію, але не переконаєтеся в якості придбаних виробів - цілком можливо, що вам доведеться знову витратитися на чергову партію футболок. По-перше, вироби низької якості відрізняються дуже тонким, що не щільним матеріалом. На такому матеріалі складно виконувати якісний друк, і вже тим більше складно виконати замовлення, якщо за мету стоїть вишивка на футболках. Такий матеріал, надалі, може або незначно деформуватися, або остаточно стати непридатним для шкарпетки.

  2. Зверніть увагу на білі однотонні футболки оптом! Якщо у вас немає строгих вказівок щодо кольору виробів - вибирайте білі футболки, так як футболки цього базового кольору практично завжди стоять трохи дешевше, ніж кольорові моделі. Також, білі футболки найбільш вдало виглядають в поєднанні з принтами і логотипами будь-яких кольорів і виглядає доречно в будь-якій ситуації - в офісі, на виробництві або вдома.

  3. Ви також скоротіть бюджет і отримаєте більш дешеві футболки оптом, якщо задумаєтеся про придбання партії футболок заздалегідь. Оптова закупівля футболок на замовлення завжди буде більш вигідним рішенням для вас, ніж пошук і покупка футболок в останній момент. Крім прямої економії бюджету, ви також будете впевнені в наявності потрібних розмірів, складів і квітів, тим самим уникнете будь-яких ризиків, пов'язаних з купівлею товару в крайній термін.

Якщо ви хочете отримувати дійсно вигідні пропозиції при покупці футболок оптом - підтримуйте партнерські відносини з постачальниками текстилю. Будучи постійним клієнтом, ви напевно будете мати перевагу перед іншими покупцями, а також зможете отримувати більш вигідні пропозиції і низькі ціни. Таким чином, ті ж однотонні футболки оптом обійдуться вам значно дешевше. Ну, і найголовніше це те, що ви зможете бути впевненими в тому, що ваші футболки завжди будуть належної якості і доставлені в необхідні терміни.