Кольорові футболки оптомУ цьому вам допоможе широкий асортимент нашого інтернет-магазину рекламного текстилю.
 
Вибираючи однотонні футболки оптом до літа, важливо враховувати і щільність матеріалу, і його придатність до шкарпетці в жарку погоду і, звичайно ж, потрібно бути впевненими в тому, що придбана футболка витримає достатню кількість циклів прання. Безсумнівно, влітку також важливий колір виробу і його фасон. Щоб всі параметри підійшли вам напевно - у нас представлені найрізноманітніші моделі від лідируючих на ринку виробників. У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати чоловічі та жіночі футболки оптом, підібрати оптимальний склад виробу і вибрати щільність тканини, вибрати найбільш зручну для ваших співробітників модель, а також замовити друк на текстилі. Ми також можемо вам порадити звернути увагу на розділ з головними уборами - тут ви знайдете бейсболки і кепки на будь-який смак, які також відмінно підійдуть вашим працівникам. Головні убори - невід'ємний предмет гардероба на літо, він здатний уберегти від сонячного удару, заховати очі від прямих сонячних променів, при цьому логотип компанії на бейсболці буде виділятися з загальної маси людей і відмінно виглядати. Бейсболки - це не тільки корисно і необхідно в літню пору, а й інформативно. У нашому інтернет-магазині промо текстилю ви можете замовити друк на бейсболках, і на кепках, а також на футболках, поло, вітрівках і другом текстилі. Ваші співробітники завжди будуть виглядати чудово, демонструючи чудовий корпоративний стиль вашої компанії, якщо ви завчасно подбаєте про їх одязі на будь-яку погоду і для будь-якого часу року.
 
На що безумовно слід звернути увагу - так це на футболки поло. Однотонні футболки поло користуються все більшою популярністю, але тим не менше, продовжують виглядати цікаво і незвично. Особливо вигідно виглядає вишивка на поло, в тандемі з вишивкою на бейсболках - це безпрограшний варіант. Поло є і чоловічі, і жіночі, тому навіть футболки поло у нас можна купити в будь-якому розмірі і кольорі.
 
Виробники футболок і поло зараз активно рекламують свої товари, але не всі з них відповідально і якісно виготовляють свої вироби. У нас на сайті представлені тільки ті виробники, яким ми довіряємо. Серед наших фаворитів є американські, французькі, іспанські виробники, і у кожного з них є свої переваги і недоліки. Проте, в першу чергу ми пропонуємо нашим клієнтам найкращий текстиль за вигідними цінами, гарантуючи якість і самого виробу, і друку. Наші футболки завжди відмінно демонструють себе в шкарпетці і за нашими футболками завжди повертаються знову.