У ній не можна було показуватися на людях, А тепер цей стильний предмет одягу носять цілий рік, комбінують з піджаками, сорочками, кардіганами. Футболки поєднуються з джинсами, легінсами, класичними брюками, з взуттям без підборів і зі шпильками. Футболки носять діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки, представники різних країн і континентів.
Замовити футболки Київ
 
Якщо говорити про фасон і про довжину, то в моді футболки, які доходять до стегон. Модну недбалість образу надають асиметричні майки. Дівчата-«ляльки» вибирають футболки з мереживами, намистинками і стразами. Чоловіки вважають за краще теніски поло і реглани.
 
Сірі і похмурі відтінки в цьому сезоні не в тренді. Яскравість і оригінальність - ось девіз цього року! Цікава кольорова гамма - від сонячного оранжу і ярчайшего бордо до кремового білого і контрастного оливкового - панувала в цьому році на всіх подіумах світу. Всі ці кольори з легкістю з'єднуються з зухвалими малюнками, портретами зірок, яскравими принтами. Футболки спортивних команд красуються на дівчатах, що розгулюють по вулицях європейських міст. У моді футболки, які прикрашають логотипи відомих брендів. Як і раніше стильно носити діряві футболки і футболки зі спеціально виготовленими дефектами. Особливий шик цього року - футболки з оголеним плечем і футболки з написами.
- На моїй улюбленій футболці написано: «Зараз все кину і буду хорошою». Ще я люблю футболки з тваринами (котами, собаками, вовками, тиграми, лисицями), у мене таких ціла тиждень в шафі, - пише на жіночому форумі Христина.
 
Часи дефіциту канули в лету. Тепер інша проблема - як вибрати потрібну річ в тому достатку, яке пропонують магазини. Редакція Uznayvse.ru пропонує прислухатися до себе, адже мода - це поєднання стилю та індивідуальності.
 
P.S. Замовити футболки Київ ви можете в нашій компанії зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах. Футболки з написами на замовлення, футболки з тваринами.