футболки купитиЗа прогнозами соціологів, зараз затребувані тенденції до всього природного і натурального і такого типу тренд буде тільки наростати, тому подібні кольорові гами будуть стає все більш популярними. «Колір марсала збагачує нашу душу, тіло і розум, виділяючи впевненість в собі і стабільність. Це звабливий відтінок, що притягає нас своїм теплом », - цей вислів Леатріс Айзман, виконавчого директора Пантон про модному кольорі 2015 року. Компанія Pantone багато років поспіль прогнозує колірні тони і відтінки в світі моди . 
 
Багато ділових людей, замислюється над тим які футболки поло купити до наступаючого літнього сезону. Досить багато хто з них втомилися від чорного кольору і тому футболки поло відтінку марсала буду чудовою альтернативою тим, хто любить одягати чорні футболки.
 
Ті хто любить носити звичайні футболки з вічно модними синіми джинсами, теж будуть виглядати досить привабливо в поєднанні джинси / футболка кольору марсала. Тим більше, що в цьому році колір сицилійського десертного вина Marsala став основним кольором колекцій - Chlo, Jenny Packham, Valentino. Тому звичайна футболка кольору марсала, в цьому році, буде як ніколи близька до оджеда лакшери сегмента.
 
футболки купити Київ
 
Футболки кольору Марсала добре підходять як чоловікам, так і жінкам, як блондинам, так і брюнетам, і їх глибокий відтінок додасть елегантності і благородства всьому вашому образу. 
 
Поскільки Marsala це колір червоного сицилійського десертного вина, футболки такого відтінку володіють ще одним незаперечному перевагою. Якщо вам доведеться пролити на неї вино - плями вина на футболках такого кольору будуть практично не помітні (ШУТКА, але всяке буває).
 
Ну і як завжди крім футболок кольору марсала влітку користуються величезним попитом футболки білого кольору. Білі футболки це багаторічний хіт будь-якого літнього сезону. Тому якщо ви звикли носити влітку білі футболки - ви також будете виглядати в тренді. Білий колір ніколи не виходить з моди і тому футболки білого кольору в літній період воліють купувати не тільки рекламні агенції для проведення сових рекламних компані, а й багато людей влітку воліють носити футболки переважно білого кольору. Це пов'язано перш за все з тим, що одяг білого кольору не притягає до себе сонячні промені, що ні скажеш про гардероб темних відтінків. Звичайно ж не завжди і невезде коректив з'являтися в одязі виключно білих тонів і в першу чергу це може стосуватися корпоративного стилю, тому тут зі сто відсотковою впевненістю будуть актуальні футболки поло кольору марсала. Як може виглядати образ в таких футболках ви можете побачити на зображенні вище і прийняти рішення чи варто робити вибір користь таких поло при виборі ділового одягу.
 
P.S. Які футболки купити оптом цього літа вам допоможуть розібратися наші менеджери. Білі футболки, чорні футболки, кольорові футболки - великий асортимент моделей, кольорів і розмірної сітки на складі в Києві. Фахівці нашої компанії на протязі багатьох років займаються продажем одягу для реклами і нанесенням логотипів і зображень на різні типи одягу, тому футболки купити Київ саме у нас буде найправильнішим вашим рішенням, при виборі постачальника.