купити білі футболки - Білі футболки роблять чоловіків привабливішими;
 
 - Білі футболки створюють ілюзію V-образності чоловічої фігури;
 
 - Дослідження показало, люди які носили в якості верхнього одягу білі футболки, виглядали на 12% більше привабливим.
 
Носіння простий білої футболки з коротким рукавом, може зробити людину на 12 відсотків більше привабливим, стверджують вчені.
 
Дослідники припускають, що це завдяки ілюзії, яка розширює плечі і звужує талію, справляючи враження V-образності корпусу і створюючи ознаки мужності.


Кращі результати спостерігалися в учасників, які імеплі більш смагляві особи. У них спостерігалося незначне збільшення привабливості в порівнянні з іншими учасниками, одягненими в білі футболки.

Всі інші, що не були одягнені в білі футболки - були визнані на 12% менш привабливими. Це пов'язано з тим, що при погляді на них зміщується фокус зору на кишечник людини і зменшує їх бажаність.

У проведеному дослідженні брали участь 30 жінок, яким показували студентів у віці від 18 до 25 років, що мають п'ять різних чоловічих форм тіла і просили їх, щоб вони оцінили по сприйняттю привабливість і здоров'я студентів. Кожен студент був одягнений в різні футболки, частина з яких були футболки білого кольору.

Психолог Університету Ноттінгем Трент доктор Ендрю Данн сказав: "Білі футболки підкреслюють верхню частину тіла і всю грудну клітку, роблячи її візуально ширше, тим самим підкреслюючи мужність форми людського тіла. Наша здатність виявляти, обробляти і використовувати цю інформацію, працює на рівні підсвідомості."

Також доктор Данн сказав: "Очевидно, що є окремі смаки і переваги, але ми бачимо, тут, як мода може мати прихований позитивний чи негативний вплив на сприйняття привабливості і здоров'я людини. Це говорить нам про те, що ви можете використовувати цей вид оптичної ілюзії, як художники і модельєри це використовують для впливу на вашу сенсорну психологію. "

Тепер купуючи в свій гардероб білі футболки ви можете бути впевнені, що вдягаючи її в якості верхнього одягу ви стаєте на 12% привабливішим. Ця інформація буде особливо цінна тим чоловікам, які прагнуть підкорити серце мвоей улюбленої. Біла футболка стане додатковим зброєю в підкоренні жіночих сердець.

За матеріалами dailymail.co.uk

Якщо ви хочете купити білі футболки Київ - звертайтеся за телефонами вказаними на цьому сайті до наших менеджерів. Відвідавши наш офіс ви можете самостійно вибрати цікавлять вас моделі футболок. Ми завжди намагаємося підтримувати в наявності збалансований асоортімент моделей, кольорів і розмірної сітки різної текстильного одягу.

P.S. У нас ви можете купити білі футболки з коротким рукавом від провідних європейських брендів - B&C, Stedman, Roly зі складу в Києві.