Футболки поло оптомБудь это известные рубашки поло Original, или простые в уходе поло 65/35, или же Премиум Поло, вы найдете прекрасный выбор цветов и размеров среди мужских, женских и детских моделей для каждого, от Fruit of the Loom.
 

СОРОЧКИ ПОЛО PREMIUM

Сорочки Поло PREMIUM створені з 100% бавовни ідеально підходять як для корпоративного одягу, так і для дозвілля або спорту. У 2015 році наші Сорочки Поло PREMIUM доступні в 22 кольорах, включаючи нові кольори лайм і фіолетовий в Чоловічих і Жіночих моделях.
 

СОРОЧКИ ПОЛО 65/35

Сорочки Поло 65/35 - це ідеальний вибір для робочої і шкільного одягу, так як вони можуть витримувати прання при 60С, швидко сохнуть і легкі прасування. Ви знайдете 4 моделі на вибір, в які так само входить і Сорочка Поло 65/35 - відтепер в нових великих розмірах 4XL і 5XL - в чотирьох найбільш ходових кольорах.
 

ФУТБОЛКИ ПОЛО - ТОП ПРОДАЖУ

Футболки поло Original - це ідеальні вибір для великих промо акцій і масових подій. Ця модель з 100% бавовни, з двома гудзиками і вільними манжетами створена для проходження класики в стилі.

СОРОЧКИ ПОЛО створені на всі випадки життя

Завдяки широкому вибору тканин, щільності і розмірів, ссортімент Сорочок Поло від Fruit of the Loom - ідеальний на всі випадки життя.

Джерело: Fruit of the Loom

P.S. У нас ви можете купити футболки поло оптом Fruit of the Loom на найвигідніших умовах. Також є в наявності сорочки поло від різних європейських брендів. Широкий асортимент моделей, розмірної сітки і колірної гами на складі в Києві.