Футболки на замовлення КиївУ цьому випадку не варто піклується про те хто і де зробив дану футболку і чи відповідає її показники щільності заявленим параметрам. При покупці таких футболок вирішальне значення при виборі має ціновий фактор. Але найчастіше від футболок потрібно якомога тривалий термін служби, для того щоб якомога довше і більше людей бачили нанесений на них логотип, зображення або рекламний слоган. Тут одним з вирішальних значень, крім цінового фактора, грає якість виготовлення футболки і відповідність матеріалу, з якого вона зроблена, заявленої щільності.
 
Щільність - один з основних параметрів, що визначають якість матеріалу і то як довго буде носиться та чи інша футболка. Тому всі торговці вказують параметр щільності тканини на продаваних ними футболках. Щільність тканини, в свою чергу, оказивет безпосередній вплив на ціну виробу. Тому вибираючи футболки на замовлення ви можете впливати на ціну футболок роблячи свій вибір на користь моделей з найбільш низькою щільністю тканини. І навпаки - роблячи вибір на користь більш високої якості вироби ви усвідомлено робите вибір на користь більш дорогих моделей футболок.
 
Як правило, якщо вам необхідно купити футболки на замовлення, вас насамперед будуть цікавити футболки з печаткою. Вибираючи постачальника таких футболок, слід враховувати і той фактор, чи є ваш друкар футболок їх безпосереднім іпортером, або він їх перекуповує в свою чергу, в іншої компанії-іпортере. Естственно, що замовляючи футболки з печаткою в компанії-іпортере, ви можете отримати більш привабливу ціну на них і відповідно заощадити пристойну суму грошей. Також варто ознайомитися з переліком клієнтів, які до вас закзазивалі футболки з печаткою в цій компанії.
 
Практично всі компанії, які наносять друк на одязі мають в своєму арсеналі зразки футболок з нанесенням друку різними методами. То яким методом вам будуть наносити зображення на футболки теж оказивет безпосередній вплив на кінцеву вартість виробу. Тому завжди варто виїхати до вашого друкареві в офіс і особисто ознайомиться з різними варіантами нанесення.
 
Часто буває так, щоб ви отримали свої футболки дешево, вам може знадобиться купити футболки в одній компанії, а замовити нанесення друку в інший. Але цей варіант пов'язаний з тим, що ви повинні особисто брати участь в транспортірвоке від однієї компанії до іншої і в разі виникнення проблем - друкар буде звинувачувати ту компанію де ви покупаді футболки, а продавець футболок звинувачувати друкаря. Тому найнадійніший варіант - замовляти нанесення у продавця футболок. При такому підході до справи ви відразу позбавляєте себе від зайвих проблем, які можуть виникнути в процесі виробництва всього тиражу. Будь-які проблеми, які можуть виникнути з якістю кінцевих виробів прийдеться вирішувати вашому контрагенту за замовчуванням.
 
P.S. Якщо вам необхідно купити футболки на замовлення, або просто футболки з печаткою - звертайтеся до наших менджер за телефонами. В наявності широкий асоортімент моделей, кольорів і розмірної сітки на складі в Києві. Надаємо послуги з нанесення друку на текстиль.