Однак футболка відноситься до такого одягу, яка безпосередньо контактує з тілом, в зв'язку з чим її необхідно регулярно міняти — найкраще раз на добу. Саме тому футболки оптом недорого — це оптимальне рішення для тих людей, які віддають перевагу саме цей вид одягу.
 
Навіщо купувати футболки оптом
 
Перевага оптових закупівель полягає в тому, що вартість однієї одиниці товару істотно нижче, ніжили при придбанні в роздріб. Таким чином споживач отримує можливість непогано заощадити при купівлі необхідних речей.
 
Звичайно, опт передбачає досить об'ємну партію, до якої можуть входити десятки, а то і сотні одиниць продукції. Природно, якщо замовлення десяти-двадцяти футболок — цілком прийнятний варіант для сім'ї, наприклад, з чотирьох осіб, то три сотні "майок" — це занадто. Однак чим більше продукції було закуплено, тим, відповідно, більше і знижка. Саме в зв'язку з цим рекомендується скооперуватися з родичами, знайомими і друзями, і придбати футболки оптом майже за безцінь.
 
У тому випадку, якщо Ви підприємливий чоловік, то зайві майки можна легко продати, адже цей товар завжди користувався і буде користуватися великим попитом. На цьому, до речі, можна не погано заробити. Досить навести для прикладу такі дані: сто футболок Вам дістануться приблизно за двадцять тисяч рублів, в магазині одна аналогічна "майка" коштує близько п'ятисот, отже Ви можете продавати надлишки одягу по триста п'ятдесят рублів за штуку і в результаті отримати хороший прибуток. До речі, багато хто з тих, хто один раз вирішив замовити футболки оптом для себе і своєї сім'ї, потім відкривали свій бізнес і ставали цілком успішними людьми, які зараз мають не одну і не дві торгові точки з продажу якісного одягу.
 
Як можна легко зрозуміти з усього написаного вище, покупка футболок оптом — це дуже вигідна затія, завдяки якій можна не тільки дуже дешево оновити свій гардероб, а й непогано заробити або ж зовсім відкрити свою справу і мати стабільний і високий дохід від продажу футболок.
 
Джерело: n-mar