Зокрема, друк на предметах одягу зараз – це не тільки спосіб самовираження чи можливість стати оригінальним. Багато серйозних компанії за допомогою цієї послуги проводять рекламні та промо-акції, використовують нанесення друку на футболки для корпоративних цілей та іншого.
 
Дана індустрія зараз розвивається і вдосконалюється. Наприклад, коли така послуга на ринку тільки з'явилася, малюнки могли бути нанесені на деякі тканини. Крім того, якість їх не завжди була високою (стирається з часом), та й щодо складності наносяться зображень були обмеження. Зараз же всі ці недоліки усунуті. Наносяться зображення без перебільшення можна назвати шедеврами. Безумовно, в цьому пряма заслуга дизайнерів, але не маловажно і наявність технічних пристосувань для виконання цієї роботи. Наприклад, сучасний вдосконалений верстат для друку на футболках дозволяє наносити зображення з новомодним ефектом 3D. Тобто, такі малюнки виглядають об'ємними. Крім того, такі верстати дозволяють добиватися ефекту тіні і півтіні, з їх допомогою істотно збільшилася кількість відтінків різних кольорів. Завдяки всьому цьомунанесення друку на футболки зараз можна порівняти зі справжнім мистецтвом.
 

Технічні новинки

 
Серед доступних зараз верстати, які дозволять наносити будь-які малюнки на будь-яку тканину. Якщо раніше в якості основи використовувалися тільки бавовняні матеріали, то зараз цілком можливо наносити друк і на штучні тканини. Більш того, за допомогою сучасних верстатів можна виконувати цю роботу навіть на предметах верхнього одягу.
 
Принципово змінено спосіб нанесення друку на тканину. Якщо раніше малюнок як би приклеювався, то зараз верстати дозволяють фарбувати шари матеріалу. Іншими словами, проводячи аналогію, можна сказати, що малюнок просочує тканину. Завдяки цьому, він зберігається в незмінному вигляді навіть після багаторазового прання. При чому не важливо, наноситься чи це зображення або робиться напис – в будь-якому випадку якість друку залишається високою.
 
За допомогою сучасних технічних пристосувань можна наносити воістину різноманітні зображення. Наприклад, це можуть бути фото (фото-друк), мальовані або тиснені. Використовувати зараз можна різні кольори, відтінки, тони. Якщо виконується напис, доступний вибір шрифту і розміру букв. Власне, друк на футболках за допомогою сучасних верстатів, допомагає втілити будь-яку, навіть технічно складну, задумку клієнта або дизайнера. Завдяки цьому, така послуга знаходить все більше шанувальників і бажаючих нею скористатися.
 
Джерело:Завтра
 
P.S. У нас ви можете купити футболки під нанесення друку, а також замовити футболки з нанесенням в Києві за найвигіднішими цінами