Зараз на ринку існує безліч маленьких і великих компаній, які вам запропонують футболки з написами на замовлення.Багато з них не мають власного складу текстильної продукції, а лише займаються нанесенням зображень і логотипів на промотекстіль.
 
В такому випадку, вам необхідно особисто перевірити якість футболок і їх відповідність із заявленою щільності тканини. Це допоможе вам не провалити планіруюмую вами рекламну компанію і збереже ваше обличчя перед клієнтами і ваші нерви. Благо, на українському ринку існує достатня кількість компаній-імпортерів, які сповна задовольняють попит на даний вид товару.
 
Особливою популярністю у нас в країні користуються футболки під нанесення європейських торгових марок:
 
- футболки Стедман (футболки Stedman)
- футболки Бі енд Сі (B&C)
- футболки Ролі (Roly)
- футболки Фрут оф зе Лум (Fruit of the Loom)
 
Ми спеціально вказали назву торгових марок в українській транскрипції. Для того щоб вам легше було орієнтуватися в ситуації, коли ви будете телефонувати в різні компанії і спілкуватися щодо вибору футболок.
 
Футболки цих брендів ідеально відповідають заявленій розмірній сітці, кольоровій гамі, складу і декларованої щільності своїх виробів. Саме склад тканини і щільність виробів часто є предметом спекуляцій багатьох недобросовествних виробників.
 
Крім футболок всі перераховані вище компанії спеціалізуються і на випуску іншої текстильної продукції, використовуваної в рекламі. Ви також можете замовити вітровки, реглани, дощовики, купити кепки оптом і замовити друк на текстилі.
 
Якщо ви шукаєте футболки з написами на замовлення, вам має сенс звернутися до нас в компанію і наші фахівці нададуть допомогу і нададуть повноцінну консультацію у виборі рекламного носія. Ми допоможемо вам вибрати текстиль з гідним поєднанням ціни / якості, підберемо колірну гамму і здійснимо якісний друк на футболках.
 
Сьогодні футболки перетворилися з простого і практичного предмета гардероба в повноцінний рекламний носій, який складає гідну конкуренцію всім іншим видам реклами. Більш того, у багатьох випадках така реклама є набагато ефективніше будь-яких інших каналів комунікації з вашими клієнтами.
 
Якість футболок грає величезну роль в тому як довго буде носити її чоловік і відповідно як довго він буде рекламувати вас або ваш продукт. Дуже часто, при низьку якість текстилю, футболка ледве доживе до першого прання. І відповідно ваша рекламна компанія на цьому закінчиться.
 
Ми сподіваємося, що ми представили актуальну інформацію для тих, хто шукає футболки з написами на замовлення і підходить до цього з усією відповідальністю.