Футболки StedmanУ новій колекції ви можете виявити абсолютно нові тканини, такі як, сертифікований органічний бавовна і кожен продукт має своє чарівне прізвисько. Так, що б тепер ви не забували своїх нових кумирів і легко могли згадати кожного з них.
 

Джеймс - чоловічі футболки, Джанет - жіночі футболки і малюк Джеймі - дитячі футболки є новинками, зробленими з екологічно чистого органічного бавовни. Футболки для дорослих доступні як з круглим вирізом для шиї таки присутні моделі з V-подібним вирізом. Футболки зроблені в теплих тонах і тепер в них ви будете почувати себе ближче до природи - таких як зимовий білий, індійсікй жовтий і земної зелений. (Футболки з круглим вирізом: ST9200, ST9300 і ST9370 / Футболки з V-подібним вирізом: ST9210 і ST9310)

У разі, якщо ви не помітили: Меланж повернувся в центрі уваги! Змішані стилі меланжевого бавовни, добре служать для того, щоб люди зупинялися і дивилися вам у слід! Ідеальне поєднання 60% бавовни кільцевого прядіння і 40% поліестеру робить їх м'якими на дотик і на додачу до всього 7 новеньких мелвнжевих квітів добре справляються зі своїм завданням! (Футболки з круглим вирізом: ST9800 і ST9900 / Футболки з V-подібним вирізом: ST9210 і ST9310 ST9810 і ST9910)

І останнє, але не менш важливе: Хто найсексуальніший чоловік року? Звичайно - DEXTER. DEXTER чоловічі труси і боксери (ST9691 і ST9692) виготовляються з 92% бавовни кільцевого прядіння і 8% еластану для чудовою зручної посадки.

Якщо ви хочете купити чоловічі футболки, жіночі футболки або дитячі футболки Stedman з нової колекції "Stedman® Stars", звертайтеся до менеджерів нашої компанії за вказаними на сайті телефонами.

 
P.S. 

Європейська компанія з виробництва високоякісної рекламної одягу тепер працює під новим ім'ям

Аахен, 24 квітня 2015 р Починаючи з даного моменту Smartwares Printables GmbH, одна з провідних європейських компаній по виробництву рекламного текстилю, працює під новим ім'ям Stedman GmbH. Британська компанія Smartwares Printables Ltd. також перейменована в Stedman Apparel Ltd.

Перейменування відбулося в рамках стратегії розвитку компанії, яка передбачає концентрацію на власній однойменній марці Stedman®. Об'єднавши назва компанії і марки, компанія підкреслює таким чином значимість цієї успішної марки і формує більш концентрований імідж.

Зі зміною назви для клієнтів колишніх компаній Smartwares Printables GmbH і Smartwares Printables Ltd. нічого не зміниться. Всі існуючі договори продовжують діяти, всі продукти і послуги зберігаються без змін у звичному і перевіреному якості.

Компанія Stedman (раніше іменувалася Smartwares Printables) зі своєю успішною однойменною маркою Stedman® і широким асортиментом придатних для друку футболок, толстовок, сорочок-поло і іншого одягу для активного відпочинку входить в п'ятірку найбільших постачальників високоякісного рекламного текстилю в Європі. У компанії сильні позиції на ринку 40 країн. Штаб-квартира компанії знаходиться в Аахені, а її склад розташований в Генті.