Футболки КиївЇх можна сміливо поєднувати з джинсами, шортами, спортивними штанами, а іноді зі строгими брюками (для жінок - з спідницями). Футболки вже давно отримали світове визнання та завоювали небувалу популярність. Сучасним нарядам вдалося перейти з розряду повсякденних в категорію модних деталей гардероба, хоча спочатку футболки вважалися виключно чоловічим одягом, яка виконує функцію нижньої білизни. З тих пір багато чого змінилося, суто білі вироби стали кольоровими і яскравими, з'явилися нові моделі і варіації, а головне - їх почали носити жінки.
 
ВИДИ ФУТБОЛОК: ВІД КРОЮ ДО РОЗМІРУ
 
Зазвичай цей одяг розрізняється за кількома параметрами:
 
  • Тип рукава - найчастіше використовується короткий, довгий або реглан, а в деяких футболках рукав може і зовсім відсутні.
  • Форма виріз горловини - кругла або у вигляді літери “V”.
  • Загальний вигляд - класична футболка має вільний крій, проте елегантні вироби завжди приталені і "сидять" точно по фігурі.
Футболка є одним з небагатьох нарядів, який можна носити не за розміром. Наприклад, американці вважають за краще купувати речі набагато більш просторі, ніж це необхідно.
 
ПОПУЛЯРНІ ФАСОНИ ФУТБОЛОК
 
Унікальність і ексклюзивність цього одягу досягається за рахунок нестандартного дизайну. Існують вироби з символікою модних і статусних брендів, такі як одяг bmw, зустрічаються незвичайні моделі з оригінальними принтами, або ж просто красиві речі від відомих кутюр'є.
 
Серед усього розмаїття футболок можна виділити кілька основних фасонів:
  • Класичний - знайомий і звичний, що відрізняється прямими лініями і коротким рукавом. Здається, що такий одяг ніколи не вийде з моди.
  • Приталений - відмінно виглядає на підтягнуту фігуру, підкреслюючи її гідності.
  • Поло - зручний і привабливий, що дозволяє створити елегантний образ.
З ЧИМ НОСИТИ ФУТБОЛКИ?
 
Вони гармоніюють практично з будь-яким взуттям: літніми сандалями, кросівками, кедами і т.д.
 
Класичні моделі підходять для повсякденного використання, або для занять спортом. Приталені - гарні для вечірок, виходу на роботу або прогулянок. Футболки поло ідеальні для створення ділового або casual образу, крім того, вони популярні як одяг для активного відпочинку.
 
Щоб виглядати стильно, необхідно підбирати вироби відповідно до типу статури. Правильно обрана одяг обов'язково допоможе приховати наявні недоліки і виділити сильні сторони!
 
Джерело: tvplus
 
P.S. Якщо вам треба купити футболки Київ - звертайтеся до наших менеджерів за телефонами вказаними на сайті. Широкий асортимент футболок на складі в Києві.